Billeje
Bad Homburg
Oversæt
Tyskland // Bad Homburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bad Homburg: Sixt biludlejning online booking

Lej bilen hos Sixt Biludlejning i Bad Homburg, Tyskland. Udlejningsbilen betragtes af mange som en ekstra luksus på rejsen, men hos Sixt sikrer vi, at du altid lejer til nogle af markedets mest favorable priser, helt uden skjulte gebyrer. Bad Homburg er et smørhul, som byder på en flot bykerne, spændende historiefortællinger og en afslappet atmosfære. Bad Homburg ligger kun et stenkast fra storbyen Frankfurt, hvor du finder alt, hvad hjertet kan begære af kulturelle oplevelser, shopping og spændende restauranter. Vælg billeje i Bad Homburg og gør alting nemmere for dig selv.

 
 • Bad Homburg
  Urseler Str. 65
  61348 Bad Homburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø. - Sø.09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Bad Homburg

  Sixt Billeje
  Urseler Str. 65
  61348 Bad Homburg

  Ma. - Fr.07:30 - 18:00
  Lø. - Sø.09:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Bad Homburg

Bad Homburg er stedet, du tager hen, når du vil have lidt af det hele på ferien. Den gamle kurby lokker med en hyggelig atmosfære og en luksusstemning fra det gamle Europa med casino, flotte hoteller og selvfølgelig også byens berømte slot, som i slutningen af det 19. århundrede var den kongelige sommerresidens. Her får du historisk charme for alle pengene, og vil du opleve det hele, gør du det selvfølgelig bedst i en udlejningsbil fra Sixt, hvor du selv kan lægge programmet fra dag til dag. Selvom det er nemt at forelske sig hovedkulds i Bad Homburg, bør du også lade hjulene dreje i retning af storbyen Frankfurt. Tag Sixtbilen 10km mod syd og nyd den berømte skyline i horisonten, hvor der venter dig museer, Tysklands største botaniske have, Goethes fødehus med tilknyttet museum og selvfølgelig skyskrabere, som vi kender dem på den anden side af Atlanten. Det er en oplagt kombination, hvor du med hjælp fra Sixt Biludlejning Bad Homburg kan få det hele med i oplevelsespakken.

Masser af frihed med en udlejningsbil fra Sixt

Hvis du overvejer billeje i Bad Homburg, er Sixt klar til at påtage sig opgaven. Lej en bil online eller telefonisk. Du kan se frem til en fremragende køreoplevelse i vores kvalitetsbiler. På vores centralt beliggende kontor finder du et godt udvalg, der varierer lige fra økonomibiler til stationcars. Sixt Biludlejning Bad Homburg er desuden med hele vejen, hvad enten du står og mangler ekstraudstyr eller skal have besvaret akutte spørgsmål. Vi har huseret på biludlejningsmarkedet i mere end 100 år, og vi er i dag kendt som en af verdens største aktører med tusindvis af kontorer fordelt over hele kloden. Vi har således skabt et pålideligt brand gennem hårdt arbejde, fair priser og en passioneret kundeservice, der byder alle indenfor i varmen hos Sixtkoncernen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice