Billeje i Aurich

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Aurich

* Priserne er udregnet den 01.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Aurich der starter den 08.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Aurich

Sixt Biludlejning i Aurich

Sixt Biludlejning i Aurich

Er du interesseret i at nyde vores høje kvalitet på biler til din ferie eller forretningsrejse i det nordvestlige Tyskland? Aurich ligger i Niedersachsen med kort afstand til Nordsøen og den dejlige natur. Lej en bil hos Sixt over telefonen, via vores hjemmeside eller smartphoneappen, så bilen står og venter på dig ved afdelingen, når du melder din ankomst. Lad personalet tage hånd om dig og give dig en god start på turen. Vi kender til området og kan give dig gode tips om seværdigheder og naturoplevelser. Bliv forkælet på din rejse med en dybt professionel udbyder af udlejningsbiler. Navnet er Sixt! Når du lejer en Sixtbil, får du lidt flere muligheder på din rejse i Aurich og omegn. Uanset om du får lyst til at køre gennem byens hyggelige gader, vil en tur til stranden eller nyde historie og kultur, er der noget for alle i tyske Aurich. Er ønsket en dejlig naturoplevelse, kan du f.eks. køre fra Sixt Biludlejning i Aurich mod Schlosspark Lütetsburg, som er en smuk park med høje træer, velduftende blomster og en fredelig sø. Sid i havepavillonen, betragt fuglene, gå en tur langs vandet eller nyd en medbragt picnickurv. Du finder Vindmøllemuseet ved siden af en ældre hollandsk vindmølle, og her kan du lære, hvordan man bruger maskinerne i området. I forbindelse med museet er der også en lille butik, der serverer te og sælger souvenirs. Med billeje i Aurich kan du desuden besøge den smukke St. Lamberts Kirke med det flotte farvede glas, en fantastisk struktur og en gotisk inderside. Eller hvad med en hyggelig kanalrundfart eller et besøg på de smukke strande nord for Aurich ved Nordsøen? Der er mange muligheder på din rejse med Sixt ved Aurich og omegn.
Førsteklasses biler med Sixt i Aurich

Førsteklasses biler med Sixt i Aurich

Søger du hjælp fra Sixt Biludlejning i Aurich, er det nemmeste at forhåndsreservere din udlejningsbil online, men du kan naturligvis også ringe direkte til kontoret. Vi er klar til at finde dig en smart og kompakt bil til dine udflugter på de snoede veje eller reservere en varevogn, hvis du skal rejse med hele familien eller vil flytte varer. Vælg ud fra vores kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne. Derudover tilbyder Sixt dig tilbehør og tillægstjenester i forbindelse med din billeje i Aurich, herunder GPS navigationssystem, autostole og ubegrænset kilometertal. Sixtteamet er klar til at forgylde din rejse i Nordtyskland.
Show more
Godt at vide når du lejer i Aurich
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Aurich?
For at leje bil hos SIXT i Aurich skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Aurich.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Aurich?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Aurich. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 288 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,9)
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Overdragelse af køretøj
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Levante
Maserati Levante
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Aurich
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Aurich?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Aurich?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Aurich?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Aurich

Vis mere