Billeje
Aurich
Oversæt
Tyskland // Aurich
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Aurich: Sixt biludlejning online booking

Er du interesseret i at nyde vores høje kvalitet på biler til din ferie eller forretningsrejse i det nordvestlige Tyskland? Aurich ligger i Niedersachsen med kort afstand til Nordsøen og den dejlige natur. Lej en bil hos Sixt over telefonen, via vores hjemmeside eller smartphoneappen, så bilen står og venter på dig ved afdelingen, når du melder din ankomst. Lad personalet tage hånd om dig og give dig en god start på turen. Vi kender til området og kan give dig gode tips om seværdigheder og naturoplevelser. Bliv forkælet på din rejse med en dybt professionel udbyder af udlejningsbiler. Navnet er Sixt!

 
 • Aurich
  Emder Str. 28
  26607 Aurich

  Ma. - Fr.06:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:30 - 14:00
  Helligdag09:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Aurich

  Sixt Billeje
  Emder Str. 28
  26607 Aurich

  Ma. - Fr.06:00 - 16:00
  Lø. - Sø.08:30 - 14:00
  Helligdag09:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Aurich

Når du lejer en Sixtbil, får du lidt flere muligheder på din rejse i Aurich og omegn. Uanset om du får lyst til at køre gennem byens hyggelige gader, vil en tur til stranden eller nyde historie og kultur, er der noget for alle i tyske Aurich. Er ønsket en dejlig naturoplevelse, kan du f.eks. køre fra Sixt Biludlejning i Aurich mod Schlosspark Lütetsburg, som er en smuk park med høje træer, velduftende blomster og en fredelig sø. Sid i havepavillonen, betragt fuglene, gå en tur langs vandet eller nyd en medbragt picnickurv. Du finder Vindmøllemuseet ved siden af en ældre hollandsk vindmølle, og her kan du lære, hvordan man bruger maskinerne i området. I forbindelse med museet er der også en lille butik, der serverer te og sælger souvenirs. Med billeje i Aurich kan du desuden besøge den smukke St. Lamberts Kirke med det flotte farvede glas, en fantastisk struktur og en gotisk inderside. Eller hvad med en hyggelig kanalrundfart eller et besøg på de smukke strande nord for Aurich ved Nordsøen? Der er mange muligheder på din rejse med Sixt ved Aurich og omegn.

Førsteklasses biler med Sixt i Aurich

Søger du hjælp fra Sixt Biludlejning i Aurich, er det nemmeste at forhåndsreservere din udlejningsbil online, men du kan naturligvis også ringe direkte til kontoret. Vi er klar til at finde dig en smart og kompakt bil til dine udflugter på de snoede veje eller reservere en varevogn, hvis du skal rejse med hele familien eller vil flytte varer. Vælg ud fra vores kategorier som økonomibiler, stationcars, 4x4 og sportsvogne. Derudover tilbyder Sixt dig tilbehør og tillægstjenester i forbindelse med din billeje i Aurich, herunder GPS navigationssystem, autostole og ubegrænset kilometertal. Sixtteamet er klar til at forgylde din rejse i Nordtyskland.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice