Billeje i Aachen

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Aachen

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Aachen der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Aachen

Sixt Biludlejning i Aachen

Sixt Biludlejning i Aachen

Sixt sender dig ud på en behagelig rejse i Aachen. At leje en bil ved Sixt Biludlejning i Aachen er en fantastisk idé, hvis du vil udforske det vestlige Tyskland på din rejse. Aachen ligger i den tyske delstat Nordrhein Westfalen og tæt på grænsen til både Holland og Belgien. Med en udlejningsbil kan du tage videre mod Tyskland samt nabolandene og holde pauser, når du vil se seværdigheder eller trænger til en forfriskning. Skal du på forretningsrejse, giver en udlejningsbil dig fuld fleksibilitet til at køre mellem de forskellige kontorer og møder, og du slipper for at spilde tid på offentlige transportmidler. Sixts billeje i Aachen er en afslappet løsning, når du vil opleve denne kurby i det vestlige Tyskland. Byen har en række historiske seværdigheder, og du kan frit vælge, hvad du er interesseret i at opleve med din udlejningsbil. Bevæg dig mod byens middelalderlige seværdigheder og vær sikker på at opleve Aachens fantastiske katedral, som i 1978 blev optaget på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Katedralen kaldes også Kaiserdom og er Tysklands ældste med en enestående arkitektur. Den er begravelsessted og ligeledes mindesmærke for Karl den Store. Efterfølgende kan du tage en svømmetur i den mere end 100 år gamle offentlige pool ved Elisabethhalle, som er en anden af Aachens mange oplevelser. Du kan desuden benytte din bil fra Sixt Biludlejning i Aachen til at køre til Dreiländereck, hvor Tyskland, Holland og Belgien mødes, eller hvad med et besøg ved et af de skønne, beskyttede naturområder uden for Aachen, såsom dejlige Brander Wald? Få mest ud af din tid i charmerende Aachen og rejsen rundt i Tyskland med en moderne udlejningsbil.
Oplev det vestlige Tyskland i Sixtbilen

Oplev det vestlige Tyskland i Sixtbilen

Bestil Sixts billeje i Aachen online via vores hjemmeside, pr. telefon ved det hjælpsomme medarbejderteam eller via vores smarte app. Du vælger din foretrukne bilkategori ud fra et stort udvalg af skønne kvalitetsbiler i Aachen, som bl.a. inkluderer moderne stationcars, sportsvogne, 4x4, økonomibiler samt varevogne. Vær blot opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel, men at du naturligvis altid er sikker på at modtage et tilsvarende køretøj inden for din valgte bilkategori. Alle Sixts biler er i gennemsnit få måneder gamle og gennemtestes regelmæssigt. Uanset hvilken bilkategori du vælger, kan du altid tilpasse din pakke ved Sixt Biludlejning i Aachen, så den passer til kørebehovet. Nyd f.eks. Sixts fremragende tilbud på nyttigt ekstraudstyr såsom GPS.
Show more
Godt at vide når du lejer i Aachen
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Aachen?
For at leje bil hos SIXT i Aachen skal du være minimum 18 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Aachen.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Aachen?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Aachen. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,4
Baseret på 1228 anmeldelser
Ved SIXT-filialen
(4,8)
Vejen til SIXT
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,4)

Latest premium additions to the fleet

VW Golf
VW Golf
Audi A3
Audi A3
VW Beetle
VW Beetle
MINI John Cooper Works
MINI John Cooper Works
Audi A4 S tronic
Audi A4 S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A4 Avant S tronic
Audi A6 S tronic
Audi A6 S tronic
BMW 530
BMW 530
Maserati Grecale
Maserati Grecale
Audi A1
Audi A1
FAQs om lejemål i Aachen
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Aachen?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Aachen?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Aachen?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Aachen

Vis mere