Billeje
Aachen
Oversæt
Tyskland // Aachen
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Aachen: Sixt biludlejning online booking

Sixt sender dig ud på en behagelig rejse i Aachen. At leje en bil ved Sixt Biludlejning i Aachen er en fantastisk idé, hvis du vil udforske det vestlige Tyskland på din rejse. Aachen ligger i den tyske delstat Nordrhein Westfalen og tæt på grænsen til både Holland og Belgien. Med en udlejningsbil kan du tage videre mod Tyskland samt nabolandene og holde pauser, når du vil se seværdigheder eller trænger til en forfriskning. Skal du på forretningsrejse, giver en udlejningsbil dig fuld fleksibilitet til at køre mellem de forskellige kontorer og møder, og du slipper for at spilde tid på offentlige transportmidler.

 
 • Aachen
  Dennewartstrasse 27
  52068 Aachen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Aachen

  Sixt Billeje
  Dennewartstrasse 27
  52068 Aachen

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 12:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Aachen

Sixts billeje i Aachen er en afslappet løsning, når du vil opleve denne kurby i det vestlige Tyskland. Byen har en række historiske seværdigheder, og du kan frit vælge, hvad du er interesseret i at opleve med din udlejningsbil. Bevæg dig mod byens middelalderlige seværdigheder og vær sikker på at opleve Aachens fantastiske katedral, som i 1978 blev optaget på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste. Katedralen kaldes også Kaiserdom og er Tysklands ældste med en enestående arkitektur. Den er begravelsessted og ligeledes mindesmærke for Karl den Store. Efterfølgende kan du tage en svømmetur i den mere end 100 år gamle offentlige pool ved Elisabethhalle, som er en anden af Aachens mange oplevelser. Du kan desuden benytte din bil fra Sixt Biludlejning i Aachen til at køre til Dreiländereck, hvor Tyskland, Holland og Belgien mødes, eller hvad med et besøg ved et af de skønne, beskyttede naturområder uden for Aachen, såsom dejlige Brander Wald? Få mest ud af din tid i charmerende Aachen og rejsen rundt i Tyskland med en moderne udlejningsbil.

Oplev det vestlige Tyskland i Sixtbilen

Bestil Sixts billeje i Aachen online via vores hjemmeside, pr. telefon ved det hjælpsomme medarbejderteam eller via vores smarte app. Du vælger din foretrukne bilkategori ud fra et stort udvalg af skønne kvalitetsbiler i Aachen, som bl.a. inkluderer moderne stationcars, sportsvogne, 4x4, økonomibiler samt varevogne. Vær blot opmærksom på, at Sixt ikke kan garantere dig en bestemt bilmodel, men at du naturligvis altid er sikker på at modtage et tilsvarende køretøj inden for din valgte bilkategori. Alle Sixts biler er i gennemsnit få måneder gamle og gennemtestes regelmæssigt. Uanset hvilken bilkategori du vælger, kan du altid tilpasse din pakke ved Sixt Biludlejning i Aachen, så den passer til kørebehovet. Nyd f.eks. Sixts fremragende tilbud på nyttigt ekstraudstyr såsom GPS.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice