Billeje
Trabzon
Oversæt
Tyrkiet // Trabzon
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Trabzon: Sixt biludlejning online booking

Lad rejsen rundt i tyrkiske Trabzon begynde med et besøg hos filialen Sixt Biludlejning Trabzon. Kontoret finder du i den nordlige del af landet, og med placeringen ud til Sortehavet er Trabzon en af Tyrkiets vigtigste byer. Den byder på en skøn blanding af kultur, historie og smuk natur, der bare venter på at blive udforsket. Når du vælger at leje en bil hos Sixt Biludlejning i Trabzon, er du desuden sikker på en rejseform, hvor der er god plads til at være spontan og selv lægge programmet. Uanset hvad der lokker dig til byen, er vi med hele vejen, lige fra du træder ind på kontoret, til du returnerer din bil, så velkommen til Trabzon!

 
 • Trabzon Lufthavn
  Domestic Arrivals Hall No 15
  61010 Trabzon

  Ma. - Sø.07:00 - 02:00
  Helligdag07:00 - 02:00
  Book ved denne station

 • Trabzon Lufthavn

  Sixt Billeje
  Domestic Arrivals Hall No 15
  61010 Trabzon

  Ma. - Sø.07:00 - 02:00
  Helligdag07:00 - 02:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Trabzon

Hvis du vil på en rigtig kulturrejse, har du fundet det helt rigtige sted i Trabzon. Et besøg i byen er ikke komplet, uden at man har set den berømte Hagia Sophia, en byzantinsk kirke, der i dag fungerer som moské. Hvis du har lyst til at dykke længere ned i byens lange historie, kan du med fordel også tage Sixtbilen ud til det imponerende Sulemakloster, hvis historie går 1700 år tilbage i tiden, og som er bygget op ad en næsten lodret klippevæg i 1200 meters højde. Klosteret er en af Trabzons største turistattraktioner, og uanset om du interesserer dig for religion eller arkitektur, eller om du bare vil have en masse fantastiske feriebilleder at vise til familie og venner derhjemme, er klosteret helt sikkert turen værd. Rund gerne dagen af med en køretur i det smukke landskab og et godt måltid på en af byens mange restauranter, mens du nyder udsigten over Sortehavet og den hyggelige stemning. Husk, at din billeje i Trabzon kan bookes på forhånd, enten via hjemmesiden eller telefonen.

Det rigtige valg til en perfekt tur

Billeje i Trabzon behøver ikke at være svært, det er Sixt Biludlejning beviset på. Vi bestræber os altid på, at hele processen skal være så enkel som muligt for vores kunder, så de kan bruge tiden på det, de gerne vil. Du finder vores kontor i den østlige del af byen, lige ved Trabzon Lufthavn, og her kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars, selvfølgelig til de gode Sixtpriser. Opstår der et behov for ekstraudstyr, er vi klar til at rådgive dig om de mange valgmuligheder. Lej en bil allerede i dag og kom rundt i hele Trabzon!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice