Billeje
Sanliurfa
Oversæt
Tyrkiet // Sanliurfa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Sanliurfa: Sixt biludlejning online booking

På vej til til Tyrkiet? Lad Sixt Biludlejning Sanliurfa være filialen, du besøger, inden du tager videre ud i den gamle kulturby Sanliurfa. Her venter der dig en rejse ind i historien i form af arkitektur, traditioner og overleveringer, og når du oven i købet vælger at leje en bil hos os, har du de bedste forudsætninger for at få set en række ting. Både udlejningsbiler og organisation er nemlig en velsmurt maskine, og din billeje i Sanliurfa kan bestilles her og nu, hvis du vil have styr på alle formaliteter, inden du pakker kufferten til ferierejsen eller forretningsrejsen. Lej en bil og kør direkte mod de punkter, der har din store interesse, uden at skulle vente unødigt længe på den kollektive trafik eller dyre taxier!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Sanliurfa

Sanilurfa er et sted, hvor man virkelig mærker historiens vingesus, og selvom mange af områdets attraktioner måske ikke står så stærkt i mange rejsendes bevidsthed, er der helt sikkert noget at komme efter for den historieinteresserede, der drømmer om unikke oplevelser lidt udenfor alfarvej. Læg for eksempel ud med et besøg ved Urfas gamle borgruin, som kan spore sine rødder helt tilbage fra 800 e.Kr. Herefter kan du tage Sixtbilen ud af byen til den hule, hvor den bibelske figur Abraham ifølge overleveringen blev født. Ønsker du at udforske byens religiøse historie yderligere, kan du med fordel også vælge at besøge Göbekli Tepe omtrent 12 km nordøst for Sanliurfa. Området er også kendt som verdens ældste tempel, og arkæologer har dateret ruinerne til at være mere end 9000 år gamle, ældre end både landbrugskultur og byer. Brug gerne eftermiddagen i byen, hvor der er større mulighed for at finde skygge, og tag et kig i den lokale basar, hvor du kan shoppe souvenirs til venner og familie derhjemme. Derudover kan du også tage på en kulinarisk opdagelsesrejse blandt Sanliurfas spisesteder.

Sixt klarer transporten

Lad Sixt være førstevalget, når det drejer sig om biludlejning i Sanilurfa. På vores kontor i den sydlige del af byen kan vi tilbyde både personbiler, stationcars, 4x4 samt sportsvogne og cabrioleter, der er som skabte til de varme dage. Varemærket for Sixt billeje i Sanliurfa er den høje standard på udlejningsbiler, der udlejes til fabelagtige priser, hvor alle kan være med. Ekstraudstyr og tjenester er blot nogle af de andre ting, vi kan lade indgå i netop din lejekontrakt. Så lad os klare udlejningsbilen!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice