Billeje
Samsun
Oversæt
Tyrkiet // Samsun
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Samsun: Sixt biludlejning online booking

Er du vild med Tyrkiet og særligt Sortehavskysten, så lej en bil hos Sixt Biludlejning i Samsun og få chancen for at opleve storbyen og kystlivet i dit eget tempo og ud fra egne interesser. Ved at vælge billeje i Samsun med Sixt kører du med en af de største i branchen, eftersom vi har over 100 kontorer på verdensplan. Vælg derfor det kontor i Tyrkiet, der passer ideelt ind i rejseplanerne og lej biler som økonomibiler, stationcars, sportsvogne og cabrioleter allerede i dag. Det er en både prisvenlig og praktisk løsning, når du drømmer om at udforske Tyrkiets måske lidt mere ukendte egne.

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Samsun

Samsun i det nordlige Tyrkiet omfavner både turismen og det forretningsmæssige, da der er tale om et område med en stolt tradition inden for industrien. Er du f.eks. i Samsun med henblik på at gøre forretninger, bør du unde dig selv et par køreture langs Sortehavskysten, som Samsun ligger ud mod. Med billeje i Samsun kan du nemt nå andre smukke kystdestinationer som Ordu og Bafra. Samsun er placeret i et historisk interessant område. I folkemunde hævdes det nemlig, at det var Amazonerne, der var med til at anlægge østdeltaet for byen, ligesom Samsun var udgangspunktet for den tyrkiske uafhængighedskrig i 1919. Besøg i denne forbindelse byens museer og få et større indblik i den tyrkiske historie. Med biludlejning i Samsun er det også kun naturligt, at du sætter kursen mod nogle af de mange naturseværdigheder i lokalområdet. Det kunne f.eks. være Kabaceviz med de smukke vandfald eller Sahinkayakanyonu.

Sæt gang i din drøm om en bilferie

Med god planlægning, en premium udlejningsbil og skønne destinationer i sigte kan en bilferie blive særdeles vellykket. Lad din drøm om en bilferie begynde hos Sixt, hvor vi udelukkende giver dig adgang til et førsteklasses udvalg af udlejningsbiler, der kan udstyres med ekstraudstyr efter eget valg, ligesom du kan tilvælge forskellige services til køreturen gennem Tyrkiet. Hos Sixt teamet er vi også altid klar til at guide omkring de forskellige færdselsregler i Tyrkiet, hvor du bl.a. skal betale vejafgifter i forbindelse med kørsel på motorvejene. Sixt er et af de ældste biludlejningsselskaber på verdensplan, da historiens rødder går tilbage til 1912. Siden da er virksomheden opbygget omkring troen på, at premium udlejningsbiler bør kunne lejes til lave priser. Tjek derfor Sixt katalog i dag, hvor du lejer ud fra specifikke kategorier som stationcars og sportsvogne.

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice