Billeje
Konya
Oversæt
Tyrkiet // Konya
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Konya: Sixt biludlejning online booking

Planlægger du en lidt længere rundrejse i Tyrkiet, hvor du vil inddrage nogen af de lidt større byer? Eller er du blot interesseret i at se lidt andre byer end de traditionelle destinationer som Istanbul, Antalya og Marmaris? Sixt Biludlejning i Konya bringer dig udlejningsbilen, der fører dig sikkert rundt i en by med masser af shows med hvirvlende dervisjer, moskéer, pilgrimspladser og moderne forlystelser, der giver dig et mange facettet indblik i den tyrkiske kultur. Tilvælg billeje i Konya og lej din bil hos Sixt allerede i dag!

  • Ingen station fundet i denne by.

Sixt Biludlejning i Konya

Når man nævner Konya i Anatolien, falder talen gerne på Mevleviorden, der blev grundlagt af Mevlana Celaleddin Rumi, og som bl.a. er kendt for den hvirvlende dans som en guddommelig hyldest. I dag præges storbyen af diverse shows med de hvirvlende dervisjer. Grundlæggeren er endvidere begravet i byen, og mausoleet er en af de vigtigste pilgrimsdestinationer i hele Tyrkiet. Billeje i Konya får dig ubesværet rundt i en af landets største byer, og den er pakket med museer, såsom det arkæologiske museum samt Konyas flisemuseum. Du kan også tage et kig på nogle af de rigtig mange moskéer såsom Alâeddin Camii, der præger bybilledet. Byen er desuden også et moderne underholdningsmekka med bl.a. masser af markeder, restauranter og forlystelser som Butterfly Garden, det naturhistoriske museum og Alaeddin Hill, hvor du passende kan nyde en kande tyrkisk te. Når du har valgt biludlejning i Konya, kan du også tage turen videre ud i Anatolien, hvor du bl.a. kan køre ned mod byer som Alanya og Antalya ved kysten. Byerne ligger nogle timers kørsel fra Konya.

Kom nemt til Konya

Biludlejning i Konya er ideelt, hvis du gerne vil have den fleksibilitet, at du dels kan komme nemt rundt i selve byen og dels de omkringliggende byer. Desuden har vi kontor i byens lufthavn, hvorfor du kan møde direkte ved ankomsten til byen. Lufthavnen ligger godt 18 km fra bykernen. Vi står klar med en række valgmuligheder inden for udlejningsbiler, og du kan derfor køre afsted i alt fra økonomibiler til stationcars, naturligvis med tilhørende ekstraudstyr. Vores branding har primært været præget af filosofien om at tilbyde udlejningsbiler af den bedste klasse til ekstra gode priser, og vores århundredårgamle brancheviden kan komme dig til gavn, når turen går til Tyrkiet og Konya. Vi er ganske enkelt en dybt pålidelig aktør, der kun vil dig det bedste. Kontakt os i dag!

 
 

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice