Billeje
Izmir
Oversæt
Tyrkiet // Izmir
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Izmir: Sixt biludlejning online booking

En af Tyrkiets elskede feriebyer er Izmir, der ligger lige ud til det Ægæiske Hav. Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Izmir og kør rundt på egen hånd i denne kulturperle, hvor den sagnomspundne ruinby Efesos blot ligger en kort køretur fra byen. Ellers er der åbnet op for besøg i basarerne, museerne og områdets strande, der lokker turister til fra nær og fjern, mens du samtidig kan nyde udsynet til bjergene. Billeje i Izmir kan bestilles direkte gennem Sixt hjemmeside eller ved at kontakte os telefonisk på det udvalgte Sixt kontor.

 
 • Izmir Adnan Menderes Lufthavn
  Arrival Hall
  35000 Izmir

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00
  Book ved denne station

 • Izmir Karsiyaka
  Girne Blv 41
  35590 Izmir

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00
  Book ved denne station

 • Izmir Adnan Menderes Lufthavn

  Sixt Billeje
  Arrival Hall
  35000 Izmir

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Izmir Karsiyaka

  Sixt Billeje
  Girne Blv 41
  35590 Izmir

  Ma. - Fr.08:00 - 20:00
  Lø.09:00 - 18:00
  Helligdag09:00 - 18:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Izmir

Havnebyen Izmir er en af de største byer i landet, og den ligger i det vestlige Tyrkiet, og med udsigten til Det Ægæiske Hav og bjergene har området et perfekt udgangspunkt for en kør selv ferie i området. Izmir er kendt som en fantastisk kulturperle, der bl.a. kan byde dig indenfor på Atatürk Museet, ligesom du blot små 50 km fra Izmir finder den gigantiske oldtidsby Efesos. Med billeje i Izmir er det derfor ganske oplagt at tage mod oldtidsbyen, der stadig er under udgravning, og som siges at være et levn fra amazonerne. Her kan du bl.a. besøge Odeonteatret, Herkulesporten og små turiststeder som Sirinci. Et godt tip er at tage mod Efesos tidligt om morgenen. Tilbage i Izmir kan du også give dig i kast med at afpudse din handelsteknik på de forskellige basarer, hvor du både kan blive den lykkelige ejer af guldsmykker, vandpiber og tæpper. Du kan også nyde stemningen på havnepromenaden, Konakpladsen med klokketårnet eller bevæge dig op med byelevatoren Asansör, hvor du på toppen kan nyde udsigten og en god middag. Med biludlejning i Izmir kan du også nemt nå ud til flere af områdets dejlige strande.

Sådan kommer du af sted i en Sixtbil

Er du interesseret i at køre langs de tyrkiske landeveje i en Sixt bil, kan du nemt klare bestillingen over hjemmesiden eller telefonen. Når du bestiller, skal du have fokus på kategorier og ej specifikke modeller. Modellen bliver nemlig først tildelt ved ankomsten i Izmir, så du vælger ud fra kategorier som økonomibiler, stationcars, sportsvogne og 4x4. Bilerne holder alle en meget høj standard, så du er godt rustet til turen rundt til storbyer og bjerglandsbyer. Bilerne kan udstyres med det ønskede ekstraudstyr, og du er altid velkommen til at kontakte teamet, hvis du vil høre mere om Tyrkiets regler for bilkørsel eller vores sortiment.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice