Billeje
Gaziantep Oguzeli Lufthavn
Oversæt
Tyrkiet // Gaziantep // Gaziantep Oguzeli Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Gaziantep Oguzeli Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep TR +90-2162665105
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: GZT
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 

Sixt Biludlejning i Gaziantep International Lufthavn

Nyd det sydlige Tyrkiet i en kvalitetsbil fra Sixt Biludlejning i Gaziantep International Lufthavn (GZT). Vores medarbejdere står klar med bilnøglerne ved kontoret, og fra Gaziantep International Lufthavn har du kun omkring en halv times kørsel til Gaziantep. Du kan her nemt udforske naturen, smukke strande ved Middelhavet og nyde den fascinerende historie i området. Lej en bil i dag og tag på en dejlig bilrejse med Sixt.

Masser af muligheder i Gaziantep

Med billeje i Gaziantep International Lufthavn kører du frit omkring i området i det sydøstlige Anatolien. Sørg for at besøge Gaziantep Mosaikmuseum, som tilbyder fantastiske antikke udstillinger og tag desuden til det majestætiske Gaziantep Slot, som ligger en kort køretur fra det centrale Gaziantep. Hvis du rejser med børn, så besøg endelig Gaziantep Zoo, som har masser af vidunderlige dyr, og hvis du er til shopping eller god mad, finder du flere moderne shoppingcentre og gode spisemuligheder i Gaziantep. Prøv gerne Gazianteps pistacienødder og lækre Antepkebabs. Uanset hvad dine rejseplaner er, får du mest ud af turen i en toptunet komfortbil fra Sixt Biludlejning i Gaziantep International Lufthavn.

Sixt lover høj kvalitet og moderne køretøjer

Sixt tilbyder en bred vifte af udlejningsbiler i Gaziantep International Lufthavn, hvor du bl.a. kan leje en moderne og smart økonomibil eller stationcar. Nyd verdenskendte bilmærker og førsteklasses kvalitet med Sixt i Tyrkiet. Vi udskifter jævnligt vores biler, så uanset hvilket køretøj du vælger, kan du regne med en pålidelig udlejningsbil. Tilpas gerne din billeje i Gaziantep International Lufthavn med aktuelle tilbud på tjenester og nyttigt tilbehør, når du bestiller online eller telefonisk. Kontakt os gerne i dag og afhent bilen ved Sixt Biludlejning i Gaziantep International Lufthavn, når det passer dig. Vi er altid klar til en snak om de mange muligheder inden for biludlejning.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Gaziantep Oguzeli Lufthavn GZT Gaziantep Oguzeli Int. Airport 27000 Gaziantep 36.944941, 37.473439 +90-2162665105

Sixt kontorer Gaziantep Oguzeli Lufthavn GZT

Gaziantep Oguzeli Int. Airport
27000 Gaziantep
 
Tlf. +90-2162665105

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice