Billeje
Gaziantep
Oversæt
Tyrkiet // Gaziantep
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Gaziantep: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil med Sixt Biludlejning i Gaziantep og få chancen for at køre rundt på egen hånd i en af Tyrkiets største byer i den sydlige del af landet. Med en udlejningsbil har du masser af råderum og vælger frit, om du vil holde dig til Gaziantep som destination eller har mod på at køre videre mod f.eks. Tyrkiets Middelhavskyst. Sixt billeje i Gaziantep er tilgængelig fra flere kontorer, og her vælger du mellem et førsteklasses, men prisvenligt udvalg af kategorier såsom sportsvogne, cabrioleter, 4x4, stationcars og økonomibiler. Kontakt os allerede i dag og reservér din udlejningsbil!

 
 • Gaziantep Oguzeli Lufthavn
  Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Gaziantep Oguzeli Lufthavn

  Sixt Billeje
  Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Gaziantep

Med valget af Gaziantep sætter du kursen mod det sydligste af Tyrkiet, tæt på den syriske grænse. Byen ligger i provinsen af samme navn, og her kan du nyde oplevelserne på et utal af fascinerende museer. En af topseværdighederne er byens mosaikmuseum, hvor du får et levende indblik i, hvordan de gamle bystrukturer engang tog sig ud. Andre interessante muligheder er Gaziantep Museum eller byens kulinariske museum. Byen er endvidere et hyggeligt tilholdssted med en række intime caféer og restauranter, men byen tilbyder dig også flere børnevenlige forlystelser, såsom byens store zoologiske have. En anden mulighed kunne være at tage på historisk rejse til Gazianteps fæstningsværk eller et andet fæstningsværk, Rumkale, der ligger lidt uden for byen ved Eufratfloden. Med billeje i Gaziantep har du kort sagt mange gode kort på hånden.

Altid mange valgmuligheder med Sixt

Biludlejning i Gaziantep via Sixt service er en god løsning, hvis du ønsker et prisvenligt og mere lettilgængeligt alternativ til offentlige transportmidler under dit ophold. Er du interesseret i at køre ud mod mindre tyrkiske byer, kan det være svært at finde offentlige transportmidler, der tager denne rute, hvorfor du med egen udlejningsbil får en fantastisk frihed til at besøge netop de byer og seværdigheder, der har vakt din interesse. Hos Sixt får du også altid masser af muligheder for at vælge frit ud fra et prima sortiment af udlejningsbiler, der spænder vidt. Du skal her blot vide, at du ikke kan bestille ud fra specifikke modeller, men altid kun kategorier. Derimod er du selv med til at vælge, hvilket ekstraudstyr du vil kombinere med den udvalgte biludlejningskategori, ligesom det er helt op til dig, hvor du vil hente bilen i Tyrkiet. Tjek derfor gerne vores forskellige kontorer i Tyrkiet og sammensæt en rejse, der fører dig gennem flere tyrkiske topdestinationer.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice