Billeje
Erzurum
Oversæt
Tyrkiet // Erzurum
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Erzurum: Sixt biludlejning online booking

Hvis du er i gang med at planlægge en rejse til det østlige Tyrkiet, kan vi bidrage med billeje i Erzurum. Denne fantastiske by på den anatolske højslette er klar til at imponere dig med antikke vartegn, en magisk udsigt til bjergene og en fascinerende historisk baggrund som værende en af Silkevejens stationer. Sixt Biludlejning i Erzurum er klar til at levere den udlejningsbil, der fører dig fra byens mange cityoplevelser og direkte videre ud til de mange naturseværdigheder uden for bygrænsen. Lej en bil hos os og få adgang til fantastiske udlejningspriser på vores biler.

 
 • Erzurum Lufthavn
  Ciftlik, Kars-Erzincan Yolu
  25060 Erzurum

  Ma. - Sø.09:00 - 21:30
  Helligdag09:00 - 21:30
  Book ved denne station

 • Erzurum Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ciftlik, Kars-Erzincan Yolu
  25060 Erzurum

  Ma. - Sø.09:00 - 21:30
  Helligdag09:00 - 21:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Erzurum

Billeje i en by som Erzurum er en måde, hvorpå du kan opleve den tyrkiske kulturfra helt nye indgangsvinkler. Du kan f.eks. bruge de første dage på at køre rundt i byen, hvor du bl.a. kan opleve citadellet, det arkæologiske museum samt en af de mange medreser, Cifte Minareli Medrese, der er et af levnene fra Selchukperioden. Den religiøse skole er spækket med arkitektoniske detaljer, hvorfor du bør lade øjet vandre for en stund. Bykernen præges også af moskéer, hvor du bl.a. kan besøge Ulu Camii fra 1179. Erzurum giver dig også mulighed for at shoppe lystigt i de mange butikker, og mens du gør det, kan du passende tænke på, at Erzurum tidligere var en af Silkevejens stationer og derfor altid har været et driftigt handelscentrum. Byen ligger desuden naturskønt med udsigt til bjergene Palandöken, og med Sixt biludlejning i Erzurum kan du køre ud mod bjergområdet, der både er et udgangspunkt for trekking og skisport. Du kan også køre videre ud mod Tortum, godt 120 km fra Erzurum. Her kan du eksempelvis opleve Tortumvandfaldet og gode raftingmuligheder.

Sixts biludlejning er et sikkert trumfkort

Er du oplevelseslysten, er en udlejningsbil bestemt en god løsning, da du får friheden til at bevæge dig rundt, som det nu passer dig. Den fleksibilitet begynder allerede i Erzurums lufthavn, hvor du finder Sixt Biludlejning og derfor kan hoppe ind i en af vores biler, så snart du har fundet kufferten på bagagebåndet! Vi kan endda give dig en tryg oplevelse, da vores udlejningsbiler kommer fra de absolut bedste mærker på dagens marked og kan udstyres med ekstraudstyr efter eget valg. Vi er endvidere en af de største aktører inden for vores felt, og vi har ligeledes en historie, der går tilbage til 1912. Med os får du både kvalitet, erfaring og tryghed.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice