Billeje
Bursa
Oversæt
Tyrkiet // Bursa
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bursa: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil med Sixt Biludlejning i Bursa og oplev Tyrkiet på en helt ny måde. Charmerende Bursa er det perfekte udgangspunkt for en rejse rundt i Bursaregionen, der både er hjemsted for historiske seværdigheder på UNESCO%u2019s Verdensarvsliste, ligesom du kan tage på rundtur til strande, nationalparker, vandfald og andre storbyer som Istanbul. Tag med til Bursa, vælg din udlejningsbil på vores hjemmeside allerede i dag. Du er også altid velkommen til at kontakte os telefonisk, hvor vores kundeserviceteam sidder klar til at rådgive om billeje i Bursa.

 
 • Bursa Parkora Mall

  Sixt Billeje
  Akpinar Cad. 12
  16110 Bursa

  Ma. - Sø.08:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars

Sixt Biludlejning i Bursa

Bursa ligger i det nordvestlige Tyrkiet tæt på et af landets mest populære skiresorts, hvis omdrejningspunkt er bjerget Uluda%u011F, der ligger 2500 meter over havets overflade. Her er det bl.a. muligt at tage kabelbanen op i højderne og få et betagende udsyn over denne tyrkiske feriedestination. Er du mere til at gøre et godt fund på landjorden, kan du bevæge dig i retning af de lokale basarer ved byens store moské eller de små håndværksbutikker, der automatisk leder tankerne tilbage på dengang, hvor Bursa var et centrum for Tyrkiets silkeproduktion og tekstilproduktion. Når du vælger billeje i Bursa, bør du naturligvis også afprøve det tyrkiske bad, hamam. Efter den eksklusive spaoplevelse er du i høj grad klar til at tage videre ud i provinsen. Kør til byer som den osmanniske landsby Cumal%u0131k%u0131z%u0131k eller Saitabat og Gölyazi, der både byder på frodige parker, vandfald og UNESCO Verdensarv. Et andet naturligt valg kunne være at tage en dagsudflugt til Istanbul, der ligger ca. 2 timers kørsel fra Bursa. Med biludlejning i Bursa har du kort sagt en lang række udflugtsmuligheder, og med en Sixt bil vælger du altid selv kursen.

Sixt med flere kontorer i Tyrkiet

Tyrkiet er en af de populære feriedestinationer, og med valget af Bursa får du ideelle mix mellem den intime storbystemning og oplevelsen af at være i en by, hvor stort set alt kan lade sig gøre inden for en kort køretur. Sixt har flere kontorer i omegnen af Bursa, og her vælger du frit mellem kategorier som cabrioleter, sportsvogne, 4x4 samt stationcars og økonomibiler. Der er tale om et premium udvalg af udlejningsbiler, og med Sixt priserne bliver det et meget prisvenligt alternativ at satse på bilferien. Vi udstyrer også gerne den enkelte bil med det ønskede ekstraudstyr, såsom GPS, og vi sender dig hellere end gerne af sted med en række gode råd i posen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice