Billeje
Bodrum
Oversæt
Tyrkiet // Bodrum
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bodrum: Sixt biludlejning online booking

Kystbyen Bodrum er en af de destinationer, der står på ønskelisten hos mange af de gæster, der ønsker at besøge Tyrkiet for en kortere eller længere periode. Denne storby ved Middelhavet og Den Ægæiske Kyst er et slaraffenland ud i strande, gademarkeder, restauranter, diskoteker og spændende seværdigheder fra bl.a. oldtiden. Billeje i Bodrum kan arrangeres gennem Sixts tyrkiske kontorer i området. Lej en bil og besøg samtidigt Bodrums nabobyer samt kongegravene i Dalyan og ruinbyen Efesos.

 
 • Bodrum Lufthavn
  Domestic Terminal
  48000 Mugla

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00
  Book ved denne station

 • Bodrum Lufthavn

  Sixt Billeje
  Domestic Terminal
  48000 Mugla

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Bodrum

Biludlejning i Bodrum er din vej ind i en af hovedbyerne på halvøen af samme navn, og du befinder dig her i den vestlige del af Tyrkiet. Bodrum er uhyre interessant i sig selv, men ligger også blot 2 ½ times kørsel fra en anden turistby, nemlig Marmaris, ligesom du har samme afstand til den prægtige ruinby Efesos samt kongegravene i Dalyan. Du kan også nemt tilbagelægge de få kilometer til Bodrums nabobyer, Bitez og Torba. Du har kort sagt nogle af Tyrkiets bedste seværdigheder inden for nærmeste rækkevidde, når du vælger billeje i Bodrum. Men hvorfor ikke blive en stund i Bodrum, hvor du kan køre direkte til de hvide strande samt mausoleet Mausolus fra det 4. århundrede og borgen Sankt Peter med det velrenommerede museum, der også huser et arkæologisk museum med undervandsjordiske fund. Du bør også unde dig selv en tur gennem byens gamle kvarter, og om natten kan du passende opleve den diametrale modsætning, nemlig de pulserende natklubber. Biludlejning i Bodrum er også en god anledning til at køre rundt til de forskellige markeder og basarer eller fylde bilen med eksklusive fund fra byens mange butikker.

Direkte fra flyet og over til en udlejningsbil og gület

Dét, Sixt Biludlejning Bodrum kan gøre for dig, er at gøre rejsen langt mere interessant i form af flere valgmuligheder. På få minutter kan du f.eks. gå fra at sidde i flyet til at hoppe direkte over i udlejningsbilen, du har forhåndsbestilt hos Sixt i Bodrums lufthavn. Efter en kort køretur ind til byen er du klar til at shoppe, udforske oldtidens vidundere eller hoppe en tur ned i bådtypen gület, så du kan nærstudere Middelhavet. Lej en bil og udvid mulighederne på rejsen til Tyrkiet. Du kan forhåndsreservere din udlejningsbil her på hjemmesiden eller telefonisk, hvor du vælger direkte fra vores forskellige kategorier, heriblandt økonomibiler og stationcars. Bilerne kan lejes til yderst attraktive priser og passer til alle rejsende.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice