Billeje
Ankara Lufthavn
Oversæt
Tyrkiet // Ankara // Ankara Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Ankara Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Arrival Hall
  06000 Ankara TR +90-2162665101
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: ESB
Åbningstider
Ma. - Sø.08:00 - 23:00
Helligdag08:00 - 23:00
 
 

Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Ankara Lufthavn (ESB), så vi på komfortabel vis kan præsentere dig for Tyrkiets fortryllende hovedstad, hvor du dels kan køre rundt i et landskab med bjergkæder og videre op mod Sortehavskysten og dels kan nyde en storby med masser af karakter. Hos Sixt Biludlejning i Ankara Lufthavn omfatter vores katalog bl.a. økonomibiler og stationcars, der er et godt valg til den tyrkiske kør selv ferie. Vi hjælper dig også meget gerne med flere former for ekstraudstyr, hvis du f.eks. står og mangler autostole eller GPS udstyr. Kontakt os straks, så vi sammen kan skræddersy den perfekte løsning.

På besøg i Anatolien

Ankara Lufthavn kendes også som Ankara EsenbogaAirport, og du lander her midt i Anatolien. Du befinder dig desuden kun en kort køretur fra Tyrkiets næststørste by. Landskabet ind til Ankara er varierende, men med Ankara når du frem til en rigtig pulserende storby, der har alle de moderne faciliteter. Du får dog naturligvis også en unik chance for at fordybe dig i historien med ture til Anitkabir, der er mausoleet for Mustafa Kemal Atatürk, eller Kocatepemoskéen. Om du er til byens gamle kvarterer, trendy butikker eller frodige grønne parker, så er billeje i Ankara Lufthavn en praktisk løsning. Du kan frit planlægge programmet, når du har din egen bil under opholdet.

Skal du leje en bil?

Er du fristet af Sixt billeje i Ankara Lufthavn, skal du blot kontakte vores dygtige team. De er både klar med gode tips og kompetent rådgivning om de forskellige bilkategorier. Du er velkommen til at kontakte os pr. telefon eller via hjemmesiden. Sixt har været en vigtig aktør inden for biludlejningsbranchen siden 1912, og vi kan derfor tilbyde dig en yderst kompetent service, hvor vi har øje for dine behov.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.08:00 - 23:00
Helligdag08:00 - 23:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Ankara Lufthavn ESB Arrival Hall 06000 Ankara 40.128056, 32.995000 +90-2162665101

Sixt kontorer Ankara Lufthavn ESB

Arrival Hall
06000 Ankara
 
Tlf. +90-2162665101

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice