Billeje
Port of Spain
Oversæt
Trinidad og Tobago // Port of Spain
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Port of Spain: Sixt biludlejning online booking

Begynd din rejse med at lægge vejen forbi Sixt Biludlejning i Trinidad og Tobagos hovedstad. Du finder os i Picaro Lufthavn lidt uden for byen. En ideel placering. Port of Spain er kort opsummeret en charmerende by, der byder på gode bademuligheder, shopping, hyggelige parker og et herligt restaurantudvalg. Billeje i Port of Spain håndteres af vores imødekommende personale, der altid sætter en ære i at finde den helt rigtige udlejningsbil til dine forskellige ruter på destinationer. Kontakt os i dag, så vi kan håndtere din bestilling hurtigst muligt!

 
 • Trinidad Piarco Lufthavn
  Golden Grove Road, Piarco
  . Port of Spain

  Ma. - Sø.05:00 - 23:30
  Helligdag05:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Trinidad Piarco Lufthavn

  Sixt Billeje
  Golden Grove Road, Piarco
  . Port of Spain

  Ma. - Sø.05:00 - 23:30
  Helligdag05:00 - 23:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Port of Spain

Port of Spain har lidt af det hele. Er du til afslapning på stranden? Her på destinationen finder du nogle af verdens allerbedste. Nye kulinariske oplevelser? Næsten hele verden er repræsenteret blandt byens restauranter. Hyggelige slentreture i flotte omgivelser? Tag en tur i Queen's Park Savannah, en stor park i midten af byen, hvor du kan nyde lidt skygge i dagens varmeste timer. Port of Spain er dejlig, men med biludlejning i netop Port of Spain skal du selvfølgelig også udforske området omkring byen. Tag for eksempel bilen op i bakkerne bag byen Tunapuna, hvor du finder Caribiens ældste benediktinerkloster. Her er der både mulighed for at vandre, spise og overnatte. Hvis du trænger til at sætte tempoet lidt ned efter en tur med sved på panden, er det bare at fortsætte videre til Maracas Bay, der ligger om40 minutters kørsel fra Port of Spain. Denne berømte strand bliver ofte kaldt øens smukkeste, og alene turen derhen gennem den tætte regnskov er det hele værd. Velkommen til Trinidad!

Masser af frihed med Sixt

Når du vælger Sixt Biludlejning i Port of Spain, vælger du samtidig en ferie helt efter dit eget hoved. Du bestemmer selv, hvor du vil hen, hvad du vil lave, og hvor bilen skal køre hen. På vores kontor i Picaro Lufthavn kan vi tilbyde både almindelige personbiler og stationcars samt en terrængående 4x4, der egner sig, hvis du vil på opdagelse i det bakkede landskab, før stranden atter lokker. Ekstraudstyr som GPS og autostol kan bestilles nemt og hurtigt, og har du spørgsmål undervejs, kan du selvfølgelig kontakte vores kundeservice døgnet rundt. Billeje i Port of Spain med Sixt er løsningen, hvis det skal være prisvenligt at have adgang til en lejet bil på turen! For øvrigt er vi leverandøren, der har stået i spidsen for en kvalitativ biludlejning siden 1912.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice