Billeje i Trinidad og Tobago

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Steder du kan begynde din rejse i Trinidad og Tobago

Oplev Trinidad og Tobago

Sixt Biludlejning på Trinidad og Tobago

Sixt Biludlejning på Trinidad og Tobago

Interesseret i at leje en bil til turen på øerne Trinidad og Tobago? Lad Sixt Biludlejning blive det første stop på turen, når du besøger skønne Trinidad og Tobago. Hos os venter der nemlig et godt udvalg af kvalitetsbiler til ethvert formål, og vores imødekommende og kompetente personale står klar til at vejlede dig på kyndig vis, hvis du endnu ikke har bestemt dig for den ønskede bilkategori.
Bemærk venligst, at vi udlejer bilerne ud fra de respektive kategorier og ikke ud fra særskilte bilmærker. Kan vi være med til at gøre din ferie helt perfekt? Ring eller skriv til os allerede i dag, så der er styr på billejen på Trinidad og Tobago!
Alt hvad hjertet kan begære

Alt hvad hjertet kan begære

Trinidad og Tobago ligger ud for Venezuelas fastland, og de to øer udgør sammen med 21 mindre øer republikken af samme navn. Her har du alt, hvad hjertet kan begære af bademuligheder, aktive ferietilbud, hyggelige små byer og skøn natur, der bare venter på at blive udforsket. Uanset om du besøger hovedøen Trinidad eller den lidt mindre, men bestemt ikke mindre charmerende, Tobago, er en udlejningsbil fra Sixt et godt valg, når du skal rundt på egen hånd.
Den herlige blanding af autentisk caribisk kultur og spanske påvirkninger fra kolonitiden bevirker, at øerne har et helt særligt præg, og du bliver garanteret fascineret af farverne, lydene, duftene og selvfølgelig de mange smagsindtryk på de hyggelige restauranter.
Jo, Trinidad og Tobago har virkelig noget at byde på, og uanset om du er til kultur, afslapning eller aktiv ferie, så bliver billeje på Trinidad og Tobago et stort aktiv under opholdet.
Sixt – nemt at leje bil til rejsen

Sixt – nemt at leje bil til rejsen

Hos Sixt Biludlejning Trinidad og Tobago bestræber vi os altid på, at det skal være helt enkelt at leje en bil, hvad enten du er ude i god tid eller skal bruge den i en fart. Derfor finder du selvfølgelig vores kontorer flere steder på Trinidad og Tobago, der hvor du har allermest brug for dem, bl.a. i lufthavnen. Und dig selv noget luksus på ferien, så snart du lander i Sydamerika!
Show more
Godt at vide når du lejer i Trinidad og Tobago
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Trinidad og Tobago.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Trinidad og Tobago?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Trinidad og Tobago?
Uanset om du har planer om at blive i Trinidad og Tobago eller rejse videre, så er det let at reservere et langtidslejemål. Indtast datoerne for din rejse og afhentnings- og afleveringsfilialer så finder vi et tilbud på langtidslejemål til priser der er til at betale.
Show more
Se alle FAQs

FAQs om lejemål i Trinidad og Tobago

Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Trinidad og Tobago?

Udforsk vores biludlejningslokationer Trinidad og Tobago

Vis mere

Se vores lufthavnslokationer i Trinidad og Tobago

Vis mere