Billeje
Crown Point
Oversæt
Trinidad og Tobago // Crown Point
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Crown Point: Sixt biludlejning online booking

Tobago har alt til dig, der ønsker et ophold med lidt af hvert, og hvor bilen er omdrejningspunktet. Her finder du både afslapning på stranden, forlystelser om aftenen og skøn natur, som nemt lader sig udforske på egen hånd, hvis du vælger at lade Sixt Biludlejning Crown Point stå for transporten. Tobago er noget mindre end Trinidad, men det betyder ikke, at aktivitetstilbuddene svinder. Øen er kun omtrent 40 km lang og 10 km bred, og du har således mulighed for at komme vidt omkring. Ring eller skriv til vores lokale Sixtkontor allerede i dag, og så hjælper vi dig videre rundt på Tobago.

 
 • Trinidad Piarco Lufthavn
  Golden Grove Road, Piarco
  . Port of Spain

  Ma. - Sø.05:00 - 23:30
  Helligdag05:00 - 23:30
  Book ved denne station

 • Trinidad Piarco Lufthavn

  Sixt Billeje
  Golden Grove Road, Piarco
  . Port of Spain

  Ma. - Sø.05:00 - 23:30
  Helligdag05:00 - 23:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Crown Point

Det er nemt at blive forelsket i Tobago. Her er alt, hvad hjertet kan begære af smuk natur og lækre strande, der bare venter på at blive udforsket, inden turen går mod byen på jagt efter den næste spændende restaurant. Skal du i vandet eller slikke sol? I så fald er det bare at sætte dig bag rattet i din Sixtbil og tage turen til op til Castara, Bloody Bay eller Englishman's Bay på øens nordlige del. Især sidstnævnte bliver ofte kaldet Tobagos smukkeste strand, og den lokale overlevering siger i øvrigt, at stedet var inspirationen for den berømte fortælling om Robinson Crusoe. Har du lyst til at kombinere billeje i Crown Point med afslapning samt fysisk aktivitet, har Tobago med sit varme og klare vand også rigtigt gode dykkermuligheder, og søger du et adrenalinkick, ligger der tre skibsvrag rundt omkring øen der bare venter på at blive udforsket. Tobago er lidt af en eventyrø, og når du vælger at lære øen at kende sammen med Sixt, er du sikker på, at du får mulighed for at se og gøre så meget, som du overhovedet kan nå!

Lej straks en bil til din rundtur

Når du vælger Sixt Biludlejning Crown Point, giver vi dig et udvalg af moderne, nysynede kvalitetsbiler til fornuftige priser. På vores kontor i Crown Point tilbyder vi både almindelige personbiler, stationcars samt terrængående 4x4, så uanset hvad du leder efter, finder vi noget, der falder i din smag! Ekstraudstyr som GPS eller autostol kan altid tilføjes på kontoret, og har du spørgsmål undervejs står vores kundeservice til rådighed. Vi beder dig være opmærksom på, at vores billeje i Crown Point kan bookes telefonisk, online eller direkte på kontoret, om end reservation før rejsen altid er at foretrække.

 
 

Lufthavne med Sixt-stationer

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice