Billeje
Ubon Ratchathani
Oversæt
Thailand // Ubon Ratchathani
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ubon Ratchathani: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil fra Sixt Biludlejning i Ubon Ratchathani, så det bliver nærmest en leg at skulle udforske Thailand. Glem alt om offentlige transportmidler og pakkerejser, for med en udlejningsbil bliver du din egen herre på turen og kan bevæge dig i alle de retninger, du finder interessant. Billeje i Ubon Ratchathani bringer dig på tur i den nordøstlige del af landet, ikke langt fra grænsen til nabolandet Vietnam. Regionen indbyder til eventyr og opdagelse, så udnyt de mange muligheder, du får med bilen fra en af verdens førende leverandører af udlejningsbiler.

 
 • Ubon Ratchathani Lufthavn
  Thepyotee Road
  34000 Muang

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Ubon Ratchathani Lufthavn

  Sixt Billeje
  Thepyotee Road
  34000 Muang

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Ubon Ratchathani

Den smukke provins i det nordøstlige Thailand er hjemsted for interessante kulturelle og historiske attraktioner, men du finder selvfølgelig også betagende natur og fantastisk gastronomi i og omkring Ubon Ratchathani. Vi kan varmt anbefale, at du afsætter tid til at besøge nogle af byens fantastiske templer. Syd for Sixt Biludlejning i Ubon Ratchathani finder du eksempelvis det fredelige Wat Nong Pah Pong, hvor du kan se buddhisterne meditere, hvile i skyggen under et træ eller nyde en gåtur i den omgivende teplantage. Måske bliver du inspireret? Kører du lidt nord for byen, vil du støde på det smukke buddhisttempel Wat Phrathat Nong Bua, der stråler med sin guldbelægning og som om aftenen er oplyst af utallige lys. Naturelskere vil desuden sætte pris på en tur til den skønne nationalpark Pha Taem, der tilbyder gode vandremuligheder blandt de betagende bjerge, mens shoppegenet kan få næring ved Ubon Ratchathanis livlige natmarked.

Udforsk Thailand i bilen fra Sixt

Når du vælger Sixts billeje i Ubon Ratchathani, sikrer du dig automatisk høj kvalitet, stil og komfort på din bilrejse, og vores biler matcher et væld af kørebehov, hvad enten du er til korte cityture, ture ud i landsbyerne eller skal køre længere strækninger i forbindelse med forretningsrejsen. Det er netop også derfor, at vi har fokuseret på at kunne tilbyde en lang række tilvalg i forbindelse med din billeje i Ubon Ratchathani, så bilen får det personlige touch, du ønsker dig. Personalet ved Sixt Biludlejning i Ubon Ratchathani besvarer gerne dine spørgsmål om udlejningsbiler og ekstraudstyr, og vi giver hellere end gerne varme tips til bilrejsen i det nordlige Thailand, så tøv ikke med at kontakte os i forbindelse med din rejse til det eksotiske Sydøstasien. Vi er også altid klar til at guide dig, så du finder den helt rigtige udlejningsbil, der opfylder dine særskilte kriterier.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice