Billeje
Surat Thani Province
Oversæt
Thailand // Surat Thani Province
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Surat Thani Province: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning er repræsenteret i Surat Thani provinsen i det sydlige Thailand. Her kan du mikse skøn natur, forlystelser og autentisk atmosfære med stor gæstfrihed. Surat Thani betyder i øvrigt De Gode Menneskers By på thailandsk. Billeje i Surat Thani provinsen er et ideelt valg, hvad enten du leder efter mindre bil til småturene rundt i byen eller en terrængående bil til eventyrturene i det flotte landskab. Du finder bl.a. vores kontorer i lufthavnene på Koh Samui og i provinshovedstaden Surat Thani, og begge steder glæder vi os til at tage imod alle rejsende. Husk, at du kan leje en bil i dag.

 
 • Samui Lufthavn
  Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
  84320 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Surat Thani Lufthavn
  Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73
  84130 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Samui Lufthavn

  Sixt Billeje
  Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
  84320 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Surat Thani Lufthavn

  Sixt Billeje
  Hua Toei, Moo 3, Phunphin 73
  84130 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Surat Thani provinsen

Koh Samui er landets næststørste ø efter Phuket, og det er et af områdets mest velbesøgte rejsemål, der lokker med hvide sandstrande, skønne naturoplevelser som det flotte Namuangvandfald og buddhistiske templer, hvor især det farverige Wat Plai Laem kan anbefales. Gør det nemt at komme frem via din billeje i Surat Thani provinsen. På fastlandet byder Surat Thani provinsen på smukke naturoplevelser i naturparkerne Khan Sok og Klong Phanom i den vestlige del. Her finder du desuden også elefantparken Sonchana, hvor du har mulighed for at komme helt tæt på de store dyr og måske også prøve en ridetur, hvis du ellers tør. Provinshovedstaden Surat Thani byder på en hyggelig stemning med en række spændende markeder og restauranter, og så er byen samtidig et ganske fremragende udgangspunkt for dagsture i Sixtbilen i det flotte landskab langs kysten.

Alsidigt udvalg af premiumbiler til ethvert formål

Sixt Biludlejning har masser af knowhow inden for transportløsninger med udlejningsbiler. Vi er i dag repræsenteret på store dele af kloden, så bliv ikke overrasket, hvis du pludselig ser det orange Sixtflag i horisonten! På vores kontorer i lufthavnene i Surat Thani og Koh Samui tilbyder vores personale eksempelvis et alsidigt udvalg af premiumbiler, som inkluderer almindelige personbiler, stationcars og de terrængående 4x4'er. Alle vores biler er selvfølgelig driftssikre og af nyere dato, ligesom vi med stor glæde kan skræddersy en løsning til netop dig. Har du brug for eksempelvis en GPS eller en autostol til familiens yngste? Lej bilen hos Sixt Biludlejning i Surat Thani provinsen allerede i dag, og så sørger vi for, at vi har fundet den ideelle bil inden din ankomst til Thailand. Vi finder den altid ud fra den kategori, du har udpeget på forhånd, hvis du vel at mærke har forhåndsreserveret.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice