Billeje
Rayong
Oversæt
Thailand // Rayong
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rayong: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Rayong ligger i en dejlig del af Smilets Land, Thailand. Du har ikke langt til smukke strande, dejlig natur og god mad, når du begynder rejsen i Rayong. Med en udlejningsbil bliver det endda meget lettere at tage videre rundt, og det er op til dig at afgøre tempoet. Lej en bil hos Sixt og nyd vores høje komfort og gode service. Vi hjælper dig med at finde drømmebilen og det nødvendige tilbehør til rejsen. Lyder det interessant? Bestil din Sixtbil allerede i dag og lade rejsedrømmene pege i retning af Thailand.

 
 • Rayong

  Sixt Billeje
  Amata City Ind.Est. Moo 4,9/27
  21140 Rayong

  Ma. - Lø.08:30 - 17:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Rayong

Rayong ligger i det nordlige Thailand, ca. 175 km syd for landets hovedstad Bangkok og helt ud til havet. 7 km fra Rayong finder du en af områdets bedste strande, Mae Ramphung Beach, med hvidt, blødt sand og blåt vand. Med Sixt Billeje i Rayong kan vi varmt anbefale et afslappet besøg ved denne strand. Ca. 60 km for Mae Ramphung Beach finder du Khao Chamao vandfaldet og den tilhørende nationalpark. Vandfaldet strækker sig over 3 km og har syv niveauer, og vandet er helt klart. Hvis du får lyst til at opleve en af Thailands mange paradisøer, behøver du ikke at tage så langt, når du tager videre fra Sixts billeje i Rayong. Dejlige Koh Samet ligger nemlig kun en kort køretur fra Rayong, og når du ankommer, kan du nyde det fantastiske, klare havvand og de kridhvide sandstrande. Det er det perfekte sted for ren afslapning og måske en snorkeltur, en skøn thaimassage eller måske en middag ved solnedgangen. På Koh Samet kan du desuden besøge den dejlige nationalpark Khao Laem Ya.

Kvalitetsbiler og fremragende service

Sixt har udlejet biler siden 1912, og vi deler meget gerne vores ekspertise og viden med vores kunder. Vores hjælpsomme medarbejdere står klar til at besvare dine spørgsmål og opfylde dine ønsker, og ved Sixt Biludlejning i Rayong hjælper vi dig således med at få en god start på rejsen. Sixt har et meget alsidigt udvalg af bilkategorier. Du kan f.eks. leje en 4x4, hvis du vil tage dig ud i den vilde natur, eller hvad med en smart cabriolet, hvis du med Sixts billeje i Rayong vil nyde storbyen og strandlivet. Vi tilbyder selvfølgelig også forskelligt ekstraudstyr, såsom GPS navigation og autostole til de mindste. Bestil lejebilen i dag, og så tager vi os af det praktiske, så du kan nyde rejsen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice