Billeje
Phuket Region
Oversæt
Thailand // Phuket Region
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Phuket Region: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning Phuket byder dig velkommen til et af Thailands mest eftertragtede rejsemål i den sydlige del af landet. Phuket er sol, sommer, fantastiske bademuligheder, spændende kultur, god mad og den berømte thailandske gæstfrihed. Kort sagt, Phuket har alt, hvad du kan ønske dig af et ferieophold. Billeje på Phuket gør dig klar til at udforske Thailands største ø på egen hånd. Du finder vores kontor ved lufthavnen så du straks kan begynde ferieeventyret ved at sætte dig bag rattet i en af vores lækre, moderne biler. Phuket venter, og med Sixt er du i gang med det samme!

 
 • Phuket Lufthavn
  Maikhao, Thalang
  83110 Phuket

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Phuket Lufthavn

  Sixt Billeje
  Maikhao, Thalang
  83110 Phuket

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Phuket Region

Når du vælger Sixt som udlejningsaktør, har du gode kort på hånden, men du bestemmer naturligvis selv, hvordan du forvalter de forskellige muligheder. Bor du f.eks. i Phuket City, har du kun 15 og 20 km til henholdsvis Hat Patong og Hat Karon, øens to største badestrande, hvis spændende restauranter og natteliv gør, at du helt sikkert ikke har travlt med at komme hjem, når dagen går på hæld. Selvom Phuket for mange rejsende er synonym med sol, badning og afslapning, venter der dig også mange herlige oplevelser, hvis du beslutter dig for at udforske øens indre. Med en Sixtbil er det således nemt at tage turen op i det bakkede landskab bag byen for at se den kæmpe Buddhastatue eller lægge vejen forbi øens berømte akvarium, der hvert år tiltrækker tusindvis af gæster. Eller hvorfor ikke bare tage turen ud i det blå og nyde den betagende natur og den autentiske thailandske kultur i de små landsbyer? Mulighederne er mange, men når du vælger Sixts billeje på Phuket, kan du tage turen fra øst til vest og nord til syd, så slå dig løs.

Lej en bil på Phuket hos os

Biludlejning i Phuket regionen via Sixt bringer dig nærmere et stort udvalg af moderne kvalitetsbiler til fornuftige priser, og uanset om du skal bruge en almindelige personbil, en stationcar med plads til hele familien eller en terrængående 4x4, har vi helt sikkert noget, der falder i din smag. Ekstraudstyr som GPS eller autostol klarer vi nemt, og har du spørgsmål undervejs, gør vi alt, hvad der står i vores magt for at finde de tilfredsstillende svar. Ring eller skriv til os i dag, eller læg vejen forbi, når du ankommer til Thailand, og så klarer vi gerne alle praktiske detaljer omkring billeje i Phuket!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice