Billeje
Phuket
Oversæt
Thailand // Phuket
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Phuket: Sixt biludlejning online booking

Thailand er et af de mest populære rejsedestinationer, og Phuket har mange besøgende hvert år. Af god grund. Området byder på fantastiske strande og natur, lækker mad og mange spændende seværdigheder. Med en udlejningsbil fra Sixt opnår du friheden til at opleve det hele på egen hånd og i det tempo, der passer til netop dig. Lej en bil hos Sixt og afhent den hos Sixt Biludlejning i Phuket, når det passer dig. Vi hjælper dig med at finde den ønskede udlejningsbil og få styr på alt det praktiske, så du har tid til at nyde opholdet, hvad enten det gælder ferie eller forretninger.

 
 • Phuket Lufthavn
  Maikhao, Thalang
  83110 Phuket

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Phuket/InterContinental Resort
  Kamala Beach 333 Moo 3
  83150 Phuket

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Phuket Lufthavn

  Sixt Billeje
  Maikhao, Thalang
  83110 Phuket

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

 • Phuket/InterContinental Resort

  Sixt Billeje
  Kamala Beach 333 Moo 3
  83150 Phuket

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Phuket

Med Sixts billeje i Phuket har du ikke langt til dejlige strande og smuk natur. Styr Sixtbilen mod en af de store flotte strande, f.eks. livlige Patong Beach, som har mange aktiviteter, eller den lidt mere rolige strand Karon Beach, som har mange lækre restauranter. Hvis du leder efter mere fred og ro, kan vi anbefale Freedom Beach, som man kun kan sejle til i en longtail båd eller Leam Sing for enden af en stejl trappe, og hvor du også kan spise på en hyggelig restaurant og betragte den nærmeste magiske solnedgang. Det er også oplagt at besøge nogle af de dejlige øer ud for kysten af Phuket. Tag på en bådtur og oplev bl.a. øparadiset Ko Phi Phi. Den mindre af øerne, Ko Phi Phi Leh, og stranden Maya Beach er kendt fra filmen The Beach med Leonardo Di Caprio. En anden filmkendis er James Bond Øen ved den smukke bugt Phang Nga.

Bestil din Sixtbil i dag

Her hos Sixt begyndte vi med at udleje biler i 1912, og i dag har vi kontorer over hele verden, faktisk i mere end 100 lande. Sixt Biludlejning i Phuket er en fremragende eksponent for den verdensomspændende succes. Vi udlejer kun kvalitetsbiler af den højeste standard og altid til lave priser, så du har råd til at udforske verden. Sammenlign priser, se tilbud og vælg den ønskede kategori for din lejebil, f.eks. en økonomibil eller 4x4, og bestil også ekstra tilbehør her på hjemmesiden. Vi på Sixt har mange års erfaring og ekspertise inden for udlejningsbranchen. Det er nemt at booke via hjemmesiden eller pr. telefon, og vi står klar til at besvare dine spørgsmål. Sixts billeje i Phuket er et fremragende udgangspunkt for eventyr og er begyndelsen på en fantastisk rejse.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice