Billeje
Krabi
Oversæt
Thailand // Krabi
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Krabi: Sixt biludlejning online booking

Når man tænker på Thailand, er noget af det første, mange nævner, de tropiske sandstrande og paradisiske øer. Med Sixts billeje i Krabi har du alle muligheder for at opleve netop dette på din ferie. Lej en bil hos Sixt og lad os hjælpe dig med at få styr på det praktiske, så du kan fokusere på at slappe af og nyde. Vælg mellem vores mange fremragende udlejningsbiler og ekstraudstyr, der er omfattet af fordelagtige priser og en høj service. Bilen står desuden og venter på dig, når du ankommer til Sixt Biludlejning i Krabi. Book din Sixtbil i dag for en fantastisk bilferie i Smilets Land.

 
 • Krabi Int. Lufthavn
  T1/1st Floor Int. Arrival Hall
  81130 Krabi

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Krabi Int. Lufthavn

  Sixt Billeje
  T1/1st Floor Int. Arrival Hall
  81130 Krabi

  Ma. - Sø.08:00 - 19:00
  Helligdag08:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Krabi

Når du har base i Krabi i det sydlige Thailand kan du uden videre opleve Thailands dejlige natur, strande, hav og det berømte thailandske køkken. Du må ej heller gå glip af de fantastiske øer, som findes inden for nær rækkevidde fra Krabi. Stil Sixtbilen for en stund og hop med på en bådtur for at opleve nogle af de postkortsmukke scenarier. Er du til decideret øhopping, er der en god chance for, at du når forbi øparadiset Ko Phi Phi. Det er kun den største af øerne, der er beboet, men den mindre ø, Ko Phi Phi Leh, er kendt for sit vandfald og paradisstranden, som blev anvendt i filmen The Beach. Øerne byder på en afslappet stemning, ligesom du kan nyde solnedgangen fra stranden eller båden. Når du begynder rejsen med Sixt Biludlejning i Krabi, er det også oplagt at besøge den utroligt smukke Railey Beach. Her er du nødsaget til at stille bilen, for eftersom stranden ligger på en tange, kan man kun komme dertil med båd. Nyd de gullige sandstrande, limstensformationerne og det uforstyrrede paradis. Der er også gode muligheder for at dykke, og det er en yndet klatredestination, både for begyndere og erfarne.

Sixts kvalitetsbiler til favorable priser

Sixts virksomhedshistorie går tilbage til 1912. Vi er stolte over at kunne yde dig en fremragende service og assistance på din ferie eller forretningsrejse. Alle Sixts udlejningsbiler er kendetegnet ved at holde en høj kvalitet og være komfortable, ligesom de kan lejes til overkommelige priser. Vi står desuden klar til at besvare eventuelle spørgsmål om billeje i Krabi. Det er nemt at bestille den ønskede bil via hjemmesiden eller ved at ringe til os og du kan vælge mellem mange forskellige bilkategorier.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice