Billeje
Ko Samui
Oversæt
Thailand // Ko Samui
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Ko Samui: Sixt biludlejning online booking

Thailand er kendt for sine fantastiske sandstrande, det klare havvand, den dejlige mad og de imødekommende indbyggere. På Koh Samui kan du opleve hele pakken. Via Sixt Biludlejning på Koh Samui kan du nemt tage på rundtur, hvor du hurtigt mærker den frihed, som en udlejningsbil giver dig. Lad Sixt hjælpe dig med at ordne alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at nyde opholdet. Hvorfor tjekke busplaner, når du straks kan sætte dig ind i Sixtbilen med en kokosnød og et sugerør eller en lækker thailandsk ret, klar til eventyr fra dag 1. Lej en bil hos Sixt i dag og glæd dig til alt, hvad Thailand har at byde på.

 
 • Samui Lufthavn
  Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
  84320 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00
  Book ved denne station

 • Samui Lufthavn

  Sixt Billeje
  Bo Phut, Moo 4,Koh Samui 35/18
  84320 Surat Thani

  Ma. - Sø.07:00 - 19:00
  Helligdag07:00 - 19:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning på Koh Samui

Den dejlige ø Koh Samui er centralt beliggende på den dejlige østkyst. Det er en meget alsidig feriedestination, som både tilbyder små hytter på stranden for backpackers og eksklusive boutiquehoteller i den dyre ende af skalaen. Når du er på Koh Samui, vil du nok gerne nyde godt af øens mange dejlige strande. Styr derfor Sixtbilen mod Chaweng Beach, som er øens mest populære strand. Nyd det smukke hvide sand, det varme og krystalklare sand og de flotte palmer. Søger du en lidt mindre og roligere strand, kan vi varmt anbefale Lamai Beach eller den hyggelige Bo Phut Beach, som begge byder på dejlige palmer og en afslappet stemning. Med Sixts billeje på Koh Samui kan du også bl.a. besøge den 12 meter høje Buddha, øens vartegn, ved templet Wat Phra Yai i det nordøstlige Koh Samui. Big Buddha sidder på en lille ø, og du kan gå de hele 73 trin op til statuen.

Book din Sixtbil i dag

Du kan allerede i dag booke Sixts billeje på Koh Samui og begynde at planlægge ferien eller forretningsrejsen. Udfyld din information på vores hjemmeside eller ring til et af vores kontorer, så vi kan hjælpe dig med at få booket udlejningsbilen. Bestem dig først for en bilkategori, derefter for eventuelt tilvalg af ekstraudstyr, og hvor stor en tryghed du ønsker fra vores side. De forskellige kontorer rundt om i verden tilbyder desuden forskellige services, så tjek informationen på vores hjemmeside og du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte Sixt Biludlejning på Koh Samui direkte. På Sixt har vi mange års erfaring med at udleje førsteklasses biler til favorable priser, og vi er klar til at yde en formidabel service.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice