Billeje
Hat Yai Lufthavn
Oversæt
Thailand // Hat Yai // Hat Yai Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Hat Yai Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
  90115 Hat Yai, Songkhla TH +66-832937171
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: HDY
Åbningstider
Ma. - Sø.07:00 - 20:00
Helligdag07:00 - 20:00
 
 

Sixt Biludlejning i Hat Yai Lufthavn

Lad Thailandsrejsen begynde ved Sixt Biludlejning i Hat Yai Lufthavn (HDY), der er beliggende i den sydlige del af landet. Herfra har du kun en kort køretur til naturskønne omgivelser samt grænsen til Malaysia. Sixtpersonalet i lufthavnen yder en personlig service og viser dig frem til vores udlejningsbiler, der alle er af en topkvalitet, så den del af rejsen er i trygge hænder. Husk, at du allerede i dag kan gå ind på Sixts hjemmeside for at leje en bil til rejsen. Vi er også klar ved telefonen.

Tag bilen direkte hen til seværdighederne

Gør som mange andre og vælg Sixt som din biludlejer, hvad enten det gælder sommerferien eller en længere forretningsrejse. Med billeje i Hat Yai Lufthavn kan du opleve det sydlige Thailand og køre mellem netop de seværdigheder, som du ønsker at opleve på turen. Nogle af områdets største turistattraktioner tæller det smukke vandfald Ton Nga Chang, templet Wat Hai Yai Nai samt byens traditionelle markeder. Styr også gerne Sixtbilen mod Magic Eye 3D museum eller besøg Hat Yai Park. At leje en bil fra Sixt Biludlejning i Hat Yai Lufthavn giver dig frihed på turen og mulighed for at nyde denne smukke del af Thailand.

Kvalitetskøretøjer og nyttigt ekstraudstyr med Sixt

Sixt Biludlejning i Hat Yai Lufthavn er placeret i ankomsthallen, og her venter det serviceorienterede team på at drøfte billeje, Sixts produkter og thailandske seværdigheder med dig. Reservér den ønskede kategori hjemmefra. Sammenlign gerne priser og egenskaber for Sixts forskellige køretøjer og ekstraudstyr online.  Kategorier kunne eksempelvis være økonomibiler, 4x4 eller stationcars. Du kan desuden tilføje tilbehør som GPS navigation, en autostol, ubegrænset kilometertal og fuld kaskobeskyttelse. Med Sixts billeje i Hat Yai Lufthavn kan du nyde et alsidigt sortiment af kvalitetsbiler til gode priser, så foretag din bestilling.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.07:00 - 20:00
Helligdag07:00 - 20:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Hat Yai Lufthavn HDY 103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong 90115 Hat Yai, Songkhla 6.904896, 100.338590 +66-832937171

Sixt kontorer Hat Yai Lufthavn HDY

103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
90115 Hat Yai, Songkhla
 
Tlf. +66-832937171

Biludlejning-services ved denne station

  • Biler & stationcars
  • 4x4

Dine fordele med Sixt

  • Sixt Best-Price Garanti
  • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
  • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
  • Miles & More – Saml bonuspoint
  • Ingen skjulte omkostninger
  • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
  • Ingen kreditkort gebyr
  • Fremragende kundeservice