Billeje
Hat Yai
Oversæt
Thailand // Hat Yai
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Hat Yai: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning i Hat Yai ligger i den sydlige del af herlige Thailand, ikke langt fra smukke strande og grænsen til Malaysia. Med en udlejningsbil fra Sixt kan du nemt tage rundt i Sydthailand og fra kyst til kyst. Det er enkelt og hurtigt at bestille en bil hos Sixt, og vi hjælper dig med alle tænkelige spørgsmål om en bilferie i Thailand, så du til fulde kan fokusere på drinks i kokosnødder, fremragende udsigtspunkter og historiske seværdigheder en masse. Vi udlejer kun biler af højeste kvalitet, men til priser, hvor alle kan være med. Lej en bil hos Sixt og glæd dig til at opleve Smilenes Land.

 
 • Hat Yai Lufthavn
  103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
  90115 Hat Yai, Songkhla

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00
  Book ved denne station

 • Hat Yai Lufthavn

  Sixt Billeje
  103 Moo 3 A. Khlong Hoi Khong
  90115 Hat Yai, Songkhla

  Ma. - Sø.07:00 - 20:00
  Helligdag07:00 - 20:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Hat Yai

Med Sixts billeje i Hat Yai har du et godt udgangspunkt for at opleve strande og natur i Sydthailand. Hvis du sigter mod at nærstudere Thailands natur, kan du passende vælge at køre til den skønne nationalpark Tarutao, som ligger på grænsen til Malaysia. Området består af sammenlagt 51 smukke øer og naturen, både over og under havoverfladen, er helt magisk i denne nationalpark. Tag ud på en af de mange paradisiske øer, f.eks. dejlige Ko Lipe. Denne lille ø byder på hvide sandstrande, krystalklart vand, lækker mad og en utrolig afslappet atmosfære. Nyd dagen på stranden med en god bog eller tag på en dykkertur og oplev Thailand under havets overflade. Når du udgår fra Hat Yai, kan du også styre Sixtbilen mod en anden spændende nationalpark, nemlig Khao Nam Khang. Her kan du opleve smukke vandfald, bjerglandskaber og spændende historie samt et rigt dyreliv, der inkluderer bl.a. vildsvin, bjørne og antiloper. Med andre ord byder området ved Hat Yai på eksotiske og interessante oplevelser for hele familien.

Altid adgang til kvalitetsbiler hos Sixt

Sixt er et af verdens førende biludlejningsfirmaer, og vi tilbyder et stort udbud af førsteklasses biler til favorable priser. Virksomheden startede helt tilbage i 1912, og vi er klar til at dele ud af vores mangeårige erfaring. Vi er stolte over at kunne tilbyde en gennemført service med dit valg af billeje i Hat Yai. Du kan frit vælge bilkategori i Sixts alsidige sortiment, som bl.a. tæller økonomibiler, stationcars eller 4x4, og eventuelt ekstraudstyr såsom GPS navigation. Bestil via hjemmesiden eller pr. telefon og afhent din udlejningsbil direkte ved Sixt Biludlejning i Hat Yai. Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte vores dygtige team.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice