Billeje
Chiang Mai
Oversæt
Thailand // Chiang Mai
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Chiang Mai: Sixt biludlejning online booking

Når du går efter at gøre et stop ved Sixt Biludlejning i Chiang Mai, har du gode muligheder for at opleve det bedste af dejlige Thailands natur. Lej en bil hos Sixt og oplev en ultimativ frihed på rejsen, hvor du kan bestemme tempoet og stoppe op, når du vil. Sixt hjælper dig med at finde den udlejningsbil, der passer til netop dine ønsker og krav, og vi står klar til at besvare alle dine eventuelle spørgsmål. Alt for, at din ferie eller forretningsrejse skal blive ren afslapning og en uforglemmelig oplevelse. Med Sixts billeje i Chiang Mai får du de bedste forudsætninger for en vellykket rejse i Thailand.

 
 • Chiang Mai Lufthavn
  Sanambin Road, Moo.3,Suthep
  50200 Chiang Mai

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Book ved denne station

 • Chiang Mai Lufthavn

  Sixt Billeje
  Sanambin Road, Moo.3,Suthep
  50200 Chiang Mai

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Chiang Mai

Naturskønne Chiang Mai ligger i den nordlige del af Thailand, omgivet af bjerge, floder og frodig natur. Området er ideelt til vandring og trekking, og du bør helt klart besøge en af de mange skønne naturparker. Med Sixts billeje i Chiang Mai kan du køre til Doi Inthanon Nationalpark for at se landets højeste bjerg eller til foden af Doi Suthep, hvor du kan nyde det smukke vandfald Huay Kaew. Hvis du altid har drømt om at komme helt tæt på en elefant eller to, kan du vende Sixtbilen mod elefantnaturparken Baan Chang. Her kan du lære mere om naturbevarelse fra elefantryggen, hvis du har mod på det. I selve Chiang Mai bør du heller ikke gå glip af det livlige og enorme natmarked. Her finder du gadesælgere overalt, der tilbyder prisværdige varer, såsom tøj, smykker og kunsthåndværk.

Kvalitetsbiler til overkommelige priser

Vigtige nøgleord for Sixt er kvalitet, fleksibilitet og service. Hos os finder du kun udlejningsbiler af den højeste kvalitet og altid til rimelige priser, så du har råd til en tryg og god rejse. Komforten er i top ved alle vores biler, og i fællesskab finder vi netop den bil, der lever op til dine ønsker og krav. Du kan vælge mellem mange forskellige bilkategorier hos Sixt, forskelligt ekstraudstyr, heriblandt GPS navigation og autostole, og beskyttelsespakker. Uanset om du leder efter en økonomibil, 4x4 eller stationcar, har vi det meste hos Sixt. Udvalget af køretøjskategorier og tilbehør varierer imidlertid mellem de forskellige kontorer, så tjek informationen for Sixts biludlejning i Chiang Mai, så du kender rammerne for den pakke, vi kan skræddersy med valget af biludlejning i Thailand. Er du i tvivl om et eller andet, så kontakt os meget gerne for nærmere information.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice