Billeje
Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn
Oversæt
Thailand // Bangkok // Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: 999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang
  10540 Samut Prakan TH +66-869094422
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: BKK
Åbningstider
Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00
 
 

Sixt Biludlejning i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn

Sixt Biludlejning i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn (BKK) er et perfekt startpunkt for rundrejsen i Thailand. Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn ligger tredive kilometer øst for Bangkok og er den travleste lufthavn i Thailand. Det er utroligt simpelt at leje en bil i Bangkok med Sixt, og her finder du endda kvalitetsbiler, der passer enhver smag og pengepung. Det er nemt at lokalisere Sixtkontoret i lufthavnen, hvor vores medarbejdere byder dig hjertelig velkommen til Bangkok.

Fra kongelige paladser til smukke floder

Millioner af mennesker vælger hvert år at rejse til Thailand på ferie eller forretningsrejse, og bountystrandene, de autentiske landsbyer og det pulserende liv i hovedstaden Bangkok er gode argumenter for at besøge netop denne del af Østen. Bangkok byder bl.a. på kongelige paladser og smukke templer såsom Wat Arun og Wat Pho, det flydende marked og floden Chao Phraya, ligesom du kan bruge tiden på at shoppe i store indkøbscentre eller lokale markeder. Kør rundt i denne fantastiske by med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn, mens du oplever de mange attraktioner. Med Sixts billeje i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn vælger du en professionel virksomhed, der tilbyder favorable priser på super pålidelige kvalitetsbiler, og som tager hånd om dig under rejsen i Bangkok og Thailand.

Prisvenlige køretøjer og fremragende service hos Sixt

Lufthavnen ligger ca. en times kørsel fra byens centrum, hvorfor billeje i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn er en god investering. Nyd Sixts attraktive priser og alsidige udvalg, når du skal leje en bil. Vælg f.eks. mellem stationcars, økonomibiler, 4x4, sportsvogne og endda varevogne, hvis du har brug for at fragte ting. Sixt Biludlejning i Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn tilbyder en omkostningseffektiv transport og personlig service døgnet rundt. Lej en bil fra Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn i dag og nå alt på din to do liste!

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.00:00 - 24:00
Helligdag00:00 - 24:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn BKK 999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang 10540 Samut Prakan 13.692691, 100.750637 +66-869094422

Sixt kontorer Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn BKK

999 Moo 1, T.Nong Prue, A.Bang
10540 Samut Prakan
 
Tlf. +66-869094422

Sådan finder du os

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4
 • Lastbiler

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice