Billeje
Upington Lufthavn
Oversæt
Sydafrika // Upington // Upington Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Upington Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Diedericks Road
  8800 Upington ZA +27-112309999
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: UTN
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 17:30
 
 

Få en god start på rejsen ved Sixt Biludlejning i Upington Lufthavn (UTN) i det vestlige Sydafrika. Upington Lufthavn har en af de læengste landingsbaner i verden og serviceres kun af det regionalt ejede flyselskab Airlink. Find Sixt teamet blandt de forskellige biludlejningsfirmaer, som er placeret til venstre for lufthavnens udgang. Med en udlejningsbil fra Sixt bliver det noget nemmere at køre rundt i Upington og omegn.

Skal du ud at se geparder?

Upington er den største by i Northern Cape provinsen i Sydafrika, og med din Sixt bil udforsker du nemt den dejlige region. Kør gerne til de berømte Augrabiesvandfald i bilen fra Sixt Biludlejning i Upington Lufthavn eller brug lidt tid i det vidunderlige Spitskop naturreservat. Vil du opleve endnu flere dyr, kan du tage lidt længere væk til Kgaladi Park, hvor du kan se både løver, geparder, leoparder og unik flora og fauna, omringet af det imponerende Kalahari ørkenlandskab. Med billeje i Upington Lufthavn kan du desuden besøge de varme kilder i Riemvasmaak eller tage på en spændende vinoplevelse ved Bezalel Wine and Brandy Estate.

Lej en bil med tilbehør til rejsen

Gør din rejse mere behagelig med en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Upington Lufthavn. Nyd fantastiske priser, fleksibilitet og et kvalitetskøretøj på din rejse. Du vælger mellem smarte og komfortable 4x4, stationcars og økonomibiler ved kontoret i Upington Lufthavn, og uanset formålet med din rejse finder du den ideelle bil i sortimentet. Du kan også tilføje en autostol til det yngste familiemedlem eller praktisk GPS navigation, sådu lettere kan finde vej. Hvis I er flere chauffører på turen,så sørg for, at alle navne er med på lejekontrakten, og ikke kun det ene. Bestil din billeje i Upington Lufthavn med Sixt og nyd en fantastisk rejse rundt i Sydafrika.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 17:30

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Upington Lufthavn UTN Diedericks Road 8800 Upington -28.401111, 21.259722 +27-112309999

Sixt kontorer Upington Lufthavn UTN

Diedericks Road
8800 Upington
 
Tlf. +27-112309999

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice