Billeje i Upington

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Upington

Sixt Biludlejning i Upington

Sixt Biludlejning i Upington

Få mere ud af din rejse til det spændende Sydafrika, lej en bil hos Sixt Biludlejning i Upington og skab dine egne ruter gennem landet. En udlejningsbil vil give dig stor frihed under opholdet, så du kan udforske de forskelligartede natursettings og de mange fantastiske seværdigheder i det vestlige Sydafrika. Du finder byen Upington ved Orangefloden, tæt på grænsen til Namibia og Botswana. Med billeje i Upington bliver det din egen opgave at afgøre, hvor du vil hen, og vi står i den forbindelse klar med førsteklasses køretøjer, der giver dig en stor tryghed under rejsen, så kontakt os i dag, hvis du vil have styr på udlejningsbilen i Upington. Kør rundt i Upington og glæd dig bl.a. til de mange gode spisesteder, men udnyt endelig også gerne den lejede bil til at besøge den fantastiske Bezalel Wine & Brandy Estate, hvor personalet kan vise dig rundt og lære dig mere om området og vinproduktionen. Du vil desuden finde masser af spændende naturoplevelser i området, som du når nemt med udlejningsbilen fra din valgte Sixtafdeling i Upington. Styr eksempelvis Sixtbilen hen til den vidunderlige nationalpark Kgalagadi Transfrontier ved grænsen til Botswana. Her kan du opleve et imponerende ørkenlandskab og blandt andet komme helt tæt på løverne. Du kan også lade bilen fra Sixt Biludlejning i Upington føre dig mod vest til nationalparken Augrabies Falls, hvis du går efter at opleve de brusende vandfald.
En lejebil hos Sixt er naturligvis også en bil til dig

En lejebil hos Sixt er naturligvis også en bil til dig

Når du lejer en af vores biler i Upington, kan du se frem til en fremragende kundeservice samt dybt pålidelige udlejningsbiler, der har al den komfort, du søger fra en udlejningsbil af nyere dato. Uanset om du er på udkig efter en kompakt og smart udlejningsbil eller et rummeligt og robust køretøj, der giver plads til al bagagen og flere passagerer, har vi som en af verdens mest professionelle og største biludlejningsfirmaer den helt rigtige bil til dig, og du er altid velkommen til at stille ekstra krav, hvis du søger noget helt bestemt. Gennemse varekataloget bestående af blandt andet premium stationcars, 4x4:er, økonomibiler og eksklusive sportsvogne i forbindelse med Sixts billeje i Upington, inden du booker over telefonen eller klarer forhåndsreservationen her på hjemmesiden. Alle vores udlejningskøretøjer gennemgår jævnligt syn, udelukkende for at sikre den høje kvalitet, og du kan desuden tilpasse din bestilling ved Sixt Biludlejning i Upington med ekstra tjenester og ekstraudstyr.
Show more
Godt at vide når du lejer i Upington
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Upington.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Upington?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Upington. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Upington?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 1 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,5)
FAQs om lejemål i Upington
Kan jeg booke et langtidslejemål i Upington?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Upington?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Upington

Vis mere