Billeje
Upington
Oversæt
Sydafrika // Upington
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Upington: Sixt biludlejning online booking

Få mere ud af din rejse til det spændende Sydafrika, lej en bil hos Sixt Biludlejning i Upington og skab dine egne ruter gennem landet. En udlejningsbil vil give dig stor frihed under opholdet, så du kan udforske de forskelligartede natursettings og de mange fantastiske seværdigheder i det vestlige Sydafrika. Du finder byen Upington ved Orangefloden, tæt på grænsen til Namibia og Botswana. Med billeje i Upington bliver det din egen opgave at afgøre, hvor du vil hen, og vi står i den forbindelse klar med førsteklasses køretøjer, der giver dig en stor tryghed under rejsen, så kontakt os i dag, hvis du vil have styr på udlejningsbilen i Upington.

 
 • Upington Lufthavn
  Diedericks Road
  8800 Upington

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Book ved denne station

 • Upington/Delivery Service
  Delivery and Collection
  8800 Upington

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Helligdag08:00 - 17:30
  Book ved denne station

 • Upington Lufthavn

  Sixt Billeje
  Diedericks Road
  8800 Upington

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Upington/Delivery Service

  Sixt Billeje
  Delivery and Collection
  8800 Upington

  Ma. - Fr.08:00 - 17:30
  Helligdag08:00 - 17:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Upington

Kør rundt i Upington og glæd dig bl.a. til de mange gode spisesteder, men udnyt endelig også gerne den lejede bil til at besøge den fantastiske Bezalel Wine & Brandy Estate, hvor personalet kan vise dig rundt og lære dig mere om området og vinproduktionen. Du vil desuden finde masser af spændende naturoplevelser i området, som du når nemt med udlejningsbilen fra din valgte Sixtafdeling i Upington. Styr eksempelvis Sixtbilen hen til den vidunderlige nationalpark Kgalagadi Transfrontier ved grænsen til Botswana. Her kan du opleve et imponerende ørkenlandskab og blandt andet komme helt tæt på løverne. Du kan også lade bilen fra Sixt Biludlejning i Upington føre dig mod vest til nationalparken Augrabies Falls, hvis du går efter at opleve de brusende vandfald.

En lejebil hos Sixt er naturligvis også en bil til dig

Når du lejer en af vores biler i Upington, kan du se frem til en fremragende kundeservice samt dybt pålidelige udlejningsbiler, der har al den komfort, du søger fra en udlejningsbil af nyere dato. Uanset om du er på udkig efter en kompakt og smart udlejningsbil eller et rummeligt og robust køretøj, der giver plads til al bagagen og flere passagerer, har vi som en af verdens mest professionelle og største biludlejningsfirmaer den helt rigtige bil til dig, og du er altid velkommen til at stille ekstra krav, hvis du søger noget helt bestemt. Gennemse varekataloget bestående af blandt andet premium stationcars, 4x4:er, økonomibiler og eksklusive sportsvogne i forbindelse med Sixts billeje i Upington, inden du booker over telefonen eller klarer forhåndsreservationen her på hjemmesiden. Alle vores udlejningskøretøjer gennemgår jævnligt syn, udelukkende for at sikre den høje kvalitet, og du kan desuden tilpasse din bestilling ved Sixt Biludlejning i Upington med ekstra tjenester og ekstraudstyr.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice