Billeje i Upington Lufthavn

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vejvisning til Upington Lufthavn filial

Adresse

Diedericks Road, 8800 Upington, Sydafrika
Mere information

Åbningstider

Man - Fri
08:00 - 17:30

Vores services ved Upington Lufthavn

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Få en god start på rejsen ved Sixt Biludlejning i Upington Lufthavn (UTN) i det vestlige Sydafrika. Upington Lufthavn har en af de læengste landingsbaner i verden og serviceres kun af det regionalt ejede flyselskab Airlink. Find Sixt teamet blandt de forskellige biludlejningsfirmaer, som er placeret til venstre for lufthavnens udgang. Med en udlejningsbil fra Sixt bliver det noget nemmere at køre rundt i Upington og omegn.
Skal du ud at se geparder?

Skal du ud at se geparder?

Upington er den største by i Northern Cape provinsen i Sydafrika, og med din Sixt bil udforsker du nemt den dejlige region. Kør gerne til de berømte Augrabiesvandfald i bilen fra Sixt Biludlejning i Upington Lufthavn eller brug lidt tid i det vidunderlige Spitskop naturreservat. Vil du opleve endnu flere dyr, kan du tage lidt længere væk til Kgaladi Park, hvor du kan se både løver, geparder, leoparder og unik flora og fauna, omringet af det imponerende Kalahari ørkenlandskab. Med billeje i Upington Lufthavn kan du desuden besøge de varme kilder i Riemvasmaak eller tage på en spændende vinoplevelse ved Bezalel Wine and Brandy Estate.
Lej en bil med tilbehør til rejsen

Lej en bil med tilbehør til rejsen

Gør din rejse mere behagelig med en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Upington Lufthavn. Nyd fantastiske priser, fleksibilitet og et kvalitetskøretøj på din rejse. Du vælger mellem smarte og komfortable 4x4, stationcars og økonomibiler ved kontoret i Upington Lufthavn, og uanset formålet med din rejse finder du den ideelle bil i sortimentet. Du kan også tilføje en autostol til det yngste familiemedlem eller praktisk GPS navigation, sådu lettere kan finde vej. Hvis I er flere chauffører på turen,så sørg for, at alle navne er med på lejekontrakten, og ikke kun det ene. Bestil din billeje i Upington Lufthavn med Sixt og nyd en fantastisk rejse rundt i Sydafrika.
Show more
Godt at vide når du lejer hos Upington Lufthavn
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Upington Lufthavn.
Hvilke dokumenter har jeg brug for, for at leje en bil i Upington Lufthavn?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Kan jeg booke et langtidslejemål i Upington Lufthavn?
Book nemt et langtidslejemål hos Upington Lufthavn ved at indtaste datoerne for din rejse, samt afhentnings- og afleveringsfilialer.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,5
Baseret på 1 anmeldelser
Vejen til SIXT
(4,5)
Spørgsmål og svar om lejemål hos Upington Lufthavn
Skal jeg købe forsikringsdækning sammen med min lejebil i Upington Lufthavn?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our nearby locations to Upington Lufthavn

Vis mere