Billeje
Rustenburg
Oversæt
Sydafrika // Rustenburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Rustenburg: Sixt biludlejning online booking

Velkommen til Sydafrika, som passendekan udforskes i en lejet bil fra Sixt Biludlejning i Rustenburg. Hvis du planlægger en rejse til den nordlige del af landet, kan en Sixtbil fra kontoret i Rustenburg være det helt rigtige valg. Nyd byens charme og den naturskønne region.Tag på opdagelse i storbyer, såsom Johannesburg og Pretoria, eller sæt kurs mod nabolandet Botswana, hvis du har lyst til et lidt længere roadtrip. Vi sikrer, at der er god plads i bilen, hvad enten du er alene eller indgår i et større følge. I stedet for at skulle tilpasse jeres dag efter bustabeller og togplaner kan I tage dagen, som det nu passer jer. Sixt billeje i Rustenburg er desuden prisvenlig, så alle kan få råd til en udlejningsbil.

 
 • Rustenburg

  Sixt Billeje
  Cnr R24 & Koro Koro Street
  1620 Rustenburg

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

Sixt Biludlejning i Rustenburg

Lej en bil til din ferie eller forretningsrejse i Pretoria, hvis du vil sikre dig fuld fleksibilitet og lidt ekstra luksus på turen. Tag direkte fra hotellet til netop de seværdigheder, du vil opleve, og afslut dagen, når du er klar til at hvile ud efter de mange indtryk. Når du er kommet bag rattet i udlejningsbilen fra Sixt Biludlejning i Rustenburg, har du mange muligheder for at tage på opdagelse. Besøg gerne det beskyttede naturområde Kgaswane, der lover gode vandreled blandt bjerge og bakker samt betagende udsigter og mulighed for at bade i kølige pooler ved de tilhørende vandfald. Sixt billeje i Rustenburg kan desuden tage dig ud på spændende udflugter, f.eks. til Pretoria, hvor du kan besøge det interessante kulturarvsmuseum Freedom Park. Turen kommer til at foregå helt i dit foretrukne tempo, når du lejer en Sixtbil i Rustenburg.

Noget for alle hos Sixt i Rustenburg

Måske er du på udkig efter en rummelig og robust 4x4'er, der kan tage dig på spændende natureventyr, en smart økonomibil, der får plads til hele rejseselskabet, eller en sportsvogn, der trækker lidt ekstra på luksuskortet. Uanset hvad du foretrækker på rejsen, har Sixt Biludlejning i Rustenburg taget højde for de forskellige kørestile og budgetter, vi har nemlig noget for alle. Takket være Sixts konkurrencedygtige priser kan alle være med i kampen om at leje en bil på rejsen. Det er endda den type udlejningsbiler, der giver den ekstra fleksibilitet, som gør opholdet både behageligt og afslappet. Bestil f.eks. gerne en autostol til barnet, få yderligere et navn registreret på lejekontrakten eller nyd GPS navigationen, der viser dig vejen til dine destinationer.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice