Billeje
Pretoria
Oversæt
Sydafrika // Pretoria
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pretoria: Sixt biludlejning online booking

I Sydafrika finder du masser af spændende aktiviteter, som du kan få gavn af med udlejningsbilen fra en Sixt Biludlejning i Pretoria. Storbyen Pretoria er administrativ hovedstad i Sydafrika og er beliggende ca. 50 km nord for Johannesburg i den nordlige del af landet. Det er en fremragende idé at leje en førsteklasses Sixtbil under opholdet, da det giver dig større frihed og mulighed for at udforske området. Med Sixt billeje i Pretoria kan du sætte kurs mod dine foretrukne seværdigheder, og du slipper for at skulle tilpasse din rejse efter offentlige transportmidler. Det er superenkelt at bestille favoritbilen telefonisk hos Sixts medarbejderteam eller klikke dig hjem til bestillingsdelen på hjemmesiden.

 
 • Pretoria Centurion
  cnr Heuwel Road & South Street
  0051 Centurion

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Pretoria Hatfield
  1017 Stanza Bopape Street
  0028 Pretoria

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00
  Book ved denne station

 • Pretoria Centurion

  Sixt Billeje
  cnr Heuwel Road & South Street
  0051 Centurion

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 13:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles

 • Pretoria Hatfield

  Sixt Billeje
  1017 Stanza Bopape Street
  0028 Pretoria

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø. - Sø.08:00 - 13:00
  Helligdag08:00 - 13:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Pretoria

Hvis du planlægger et besøg i den nordlige del af fascinerende Sydafrika, er en moderne kvalitetsbil fra Sixt lige det, du har brug for. Vi tilbyder et hav af moderne udlejningsbiler i alle størrelser og designs, så du og dit rejseselskab kan finde det helt rigtige køretøj til jeres tur. Pretoria er hjemsted for fantastiske seværdigheder og oplevelser for enhver smag. Tag f.eks. turen fra Sixt Biludlejning i Pretoria til den dejlige park og kulturarvsmuseet ved Freedom Park, der lover inspirerende udstillinger og fascinerende fortællinger. Kør derefter den direkte vej til det interessante Voortrekker monument for historie og smukke udsigter over storbyen. Det er også værd at sætte kurs mod Pretorias smukke botaniske have for en hyggelig gåtur eller picnic i naturskønne omgivelser eller styre Sixtbilen mod byens zoologiske have.

Bliv forkælet hos Sixt på din bilrejse

Sixtteamet giver dig en fantastisk start på bileventyret. Vælg bilkategori, alt efter om du er til moderne stationcars og rummelige 4x4%u2019er, luksus sportsvogne eller de bundsolide økonomibiler. Hos professionelle Sixt er du garanteret favorable priser, og vi yder altid en helstøbt service, så vi kan give dig det lille ekstra på bilturen. Du er vores førsteprioritet, og det er vigtigt for os, at Sixt billeje i Pretoria skræddersyes helt efter dine behov og ønsker. Du skal blot være opmærksom på, at der ofte er en stor efterspørgsel hos kontorerne i Pretoria, og det er derfor ikke en mulighed at forhåndsbestille bestemt bilmodeller, men udelukkende kategorier. Nyd turen lidt ekstra med en moderne kvalitetsbil fra Sixt i Pretoria. Vi har domineret biludlejningsbranchen siden 1912 og fortsætter for fuldt gear på de tusindvis af Sixtkontorer, der er fordelt over hele kloden. Sixtbilen følger dig således, hvor end du tager hen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice