Billeje
Polokwane Lufthavn
Oversæt
Sydafrika // Polokwane // Polokwane Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Polokwane Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Car Rental Center
  0700 Polokwane ZA +27-112309999
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: PTG
Åbningstider
Ma. - Fr.08:00 - 17:00
 
 

Det nordligste Sydafrika og provinsen Limpopo oplever du bedst med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Polokwane Lufthavn (PTG). Polokwane Lufthavn var tidligere en militær luftbase, men tilbyder nu fly til Johannesburg. Polokwane ligger i den nordlige del af Sydafrika, og herfra er der ikke langt til grænsen til hverken Botswana eller Zimbabwe. Afhent udlejningsbilen hos Sixt kontoret og udforsk denne naturskønne og spændende region.

Et paradis for dyreelskere

Med billeje i Polokwane Lufthavn kan du nyde frihed og fleksibilitet på rejsen og kan nemt tage videre mod fantastisk natur med et rigt dyreliv. Som dyreven kan du bl.a. besøge attraktioner som den interessante Polokwane Bird og Reptile Park, hvor du kan opleve mere end 285 forskellige dyrearter i et naturligt miljø, eller tage til Moletzie Bird Sanctuary for at se beskyttede fugle såsom den sydafrikanske kappegrib. Gå heller ikke glip af en ægte safari, f.eks. ved naturreservatet Polokwane, eller se byens stadion, hvor flere af kampene for 2010 FIFA World Cup blev afholdt. Billeje er den ideelle måde at rejse rundt i Sydafrika på, så lej enbilhos Sixt Biludlejning i Polokwane Lufthavn.

Komfort og sikkerhed med en Sixt bil på rejsen

Sixt er klar til at hjælpe dig i gang eller med at fortsætte din rejse i vidunderlige Sydafrika.Bestil din kvalitetsbil og eventuelt tilbehør ved Sixt i Polokwane Lufthavn, så du har tjek på det praktiske for din rejse. Bilen venter på dig, når du lander i Sydafrika og uanset om du har valgt en komfortabel og moderne økonomibil, stationcar eller 4x4, er du sikker på, at dit Sixt køretøj er pålideligt og opfylder en høj standard. Tilpas gerne din bestilling ved Sixt Biludlejning i Polokwane Lufthavn med ønsket ekstraudstyr eller yderligere tjenester. Bestil billeje i Polokwane Lufthavn for et førsteklasses køretøj på Afrikaturen.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Fr.08:00 - 17:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Polokwane Lufthavn PTG Car Rental Center 0700 Polokwane -23.845278, 29.458611 +27-112309999

Sixt kontorer Polokwane Lufthavn PTG

Car Rental Center
0700 Polokwane
 
Tlf. +27-112309999

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice