Billeje
Pinetown
Oversæt
Sydafrika // Pinetown
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pinetown: Sixt biludlejning online booking

Vælg Sixt Biludlejning i Pinetown, hvor Sixts medarbejderteam forsyner dig med en moderne udlejningsbil til eventyrene i Sydafrika. Det er helt op til dig, hvilken prisklasse eller hvilket design du satser på, når du skal vælge Sixtbilen, men uanset hvad vil en udlejningsbil være indbegrebet af fleksibilitet og frihed under dit ophold. Lille Pinetown er beliggende i den østlige del af Sydafrika, og fra byen har du ikke mere end 15 km til storbyen Durban og den skønne kyst. Det giver mange muligheder for dagsture, som kan være besværlige at realisere med busser og tog. Når du ønsker Sixt billeje i Pinetown, er vi klar med skarpe priser.

 
 • Pinetown
  157 Josiah Gumede Road
  3610 Pinetown

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Pinetown

  Sixt Billeje
  157 Josiah Gumede Road
  3610 Pinetown

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Pinetown

Lej en førsteklasses bil hos Sixt i dag, hvis du vil lette din rejse rundt i det østlige Sydafrika. Slip for guidede ture med forubestemte rejseruter og foretag kaffepauser, når du og rejseselskabet har brug for lidt ekstra styrke. Med en udlejningsbil fra Pinetown er det oplagt at besøge Durban, der som sagt kun ligger en kort køretur væk. I storbyen kan du bl.a. gå en tur i den enorme botaniske have, som indeholder specielle planter og træer, der ikke kan findes i mange andre dele af verden, men der er også rig mulighed for uforglemmelige oplevelser, såsom elastikspring ved Moses Mabhida stadion eller et familiebesøg i forlystelsesparken uShaka, hvor du kan opleve pingvinshow og sjove vandaktiviteter. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Pinetown kan du imidlertid også nemt udforske den dejlige kyst og f.eks. sætte kurs mod den smukke sandstrand North Beach, hvor der kan surfes.

Kurs mod dejlige Sydafrika i Sixtbilen

Ved Sixt Biludlejning i Pinetown venter der et bredt udbud af førsteklasses biler, herunder rummelige 4x4'er, moderne stationcars og komfortable økonomibiler, som alle kan lejes til en fornuftig pris. Det er op til dig at vælge, hvor lang tid du ønsker Sixtbilen.Teamet hjælper dig gerne med at foretage det rette valg udfra varesortimentet. Vær blot opmærksom på, at efterspørgslen på de mange kvalitetsbiler er stor, og at det derfor resulterer i, at Sixt ikke på forhånd kan garantere dig en specifik bilmodel. Du er dog altid sikret en modsvarende udlejningsbil fra den ønskede bilkategori, så du får det, du ønsker dig på turen. Hvis du desuden ønsker tilbehør i forbindelse med billeje i Pinetown, kan du finde et bredt udvalg, lige fra praktisk GPS navigation til en ekstra dækning ved flere førere af udlejningsbilen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice