Billeje
Pietermarizburg
Oversæt
Sydafrika // Pietermarizburg
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Pietermarizburg: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt Biludlejning i Pietermarizburg finder du den perfekte udlejningsbil til dine eventyr i Sydafrika. Pietermarizburg er beliggende i provinsen Kwa Zulu Natal i den østlige del af landet, og byen kan være et godt startpunkt for dig, der vil opleve noget andet end storbyerne Cape Town, Johannesburg og Port Elizabeth. Pietermarizburg blev grundlagt i 1838 og er hjemsted for flere gode museer, parker, et universitet og fornøjelser for store og små. Sixt billeje i Pietermarizburg gør bilrejsen komfortabel, og med vores konkurrencedygtige priser kan du få råd til et førsteklasses køretøj, der kan rumme hele rejseselskabet. Tag kontakt til Sixtteamet pr. telefon eller via hjemmesiden, og så hjælper vi dig med at skræddersy bestillingen.

 
 • Pietermaritzburg Lufthavn
  Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
  3205 Pietermaritzburg

  Ma. - Fr.07:00 - 19:30
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.13:00 - 19:30
  Helligdag07:00 - 19:30
  Book ved denne station

 • Pietermaritzburg Lufthavn

  Sixt Billeje
  Oribi Airport, 1 Phazaryn Road
  3205 Pietermaritzburg

  Ma. - Fr.07:00 - 19:30
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.13:00 - 19:30
  Helligdag07:00 - 19:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Pietermarizburg

Udforsk hyggelige Pietermarizburg eller tag på skønne udflugter i området, når du lejer en moderne Sixtbil. Offentlige transportmidler kan ofte begrænse friheden på turen. Du er her nødt til at tilpasse dig busplaner eller togtider, og det kan være svært at nå frem til alle de seværdigheder og naturområder, som du gerne vil opleve. Fra Sixt Biludlejning i Pietermarizburg bestemmer du frit kursen og kan f.eks. igangsætte rejsen med et besøg ved det spændende museum Kwa Zulu Natal, hvor du kan lære om Sydafrikas historie udfra de mange genstande og historier. Friluftsentusiaster kan desuden besøge det vidunderlige og fredelige naturreservat Cumberland, hvor du kan komme helt tæt på giraffer, zebraer og løver og desuden kan overnatte. Du kan også udnytte Sixt billeje i Pietermarizburg til at opleve bjergkæden Drakensberg mod nordvest, der indbyder til vandring i betagende naturomgivelser.

Tag Sixtbilen under opholdet i Pietermarizburg

Du forhåndsbestiller feriebilen via Sixts hjemmeside, smartphoneapp eller pr. telefon, men kan også begive dig direkte til kontoret i Pietermarizburg for at se, hvad der er tilgængeligt ved afdelingen på rejsedatoen. Du får altid tilbudt fremragende priser hos Sixt og kan holde øje med ekstra gode tilbud, som annonceres her på hjemmesiden. Tøv ikke med at oplyse os om specifikke ønsker i forbindelse med din bestilling ved Sixt Biludlejning i Pietermarizburg, og så gør vi vores absolut bedste for at dække dine behov under bilrejsen. Du kan naturligvis også bestille tilbehør såsom GPS navigation og en autostol til barnet samt tjenester, herunder ubegrænset kilometertal. Uanset om du er til komfort og luksus eller mest af alt har brug for et køretøj, der blot kan tage dig fra A til B, er erfarne Sixt din rette biludlejer på turen.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice