Billeje
Mthatha
Oversæt
Sydafrika // Mthatha
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Mthatha: Sixt biludlejning online booking

Ved Sixt Biludlejning i Mthatha finder du det ideelle køretøj til din drømmerejse i magiske Sydafrika. Charmerende Mthatha er beliggende i landets østlige del, ca. 50 km fra kysten til Det Indiske Ocean. Den lille by byder på interessante seværdigheder, men er også tæt på dejlige strande eller den interessante Lesotho. Opnå større frihed under opholdet med en Sixtbil og sæt kurs direkte mod det, du vil opleve. Du slipper for at skulle rejse med overfyldte busser og kan tilrettelægge dagen efter dit humør. Hos Sixt får du desuden altid tilbudt fornuftige priser og kan leje udlejningsbilen i både kortere og længere perioder.

 
 • Mthatha Lufthavn
  R61 Road, Mthatha Airport
  5099 Mthatha

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.13:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00
  Book ved denne station

 • Mthatha Lufthavn

  Sixt Billeje
  R61 Road, Mthatha Airport
  5099 Mthatha

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00
  Lø.08:00 - 12:00
  Sø.13:00 - 18:00
  Helligdag08:00 - 12:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Mthatha

Opdag det sydøstlige Sydafrika med en førsteklasses Sixtbil, der tager dig til alle de pladser, du har sukket efter i rejsekataloget. I lille Mthatha kan du bl.a. besøge det historiske Nelson Mandela Museum, hvor du kan lære om landets mørke periode med apartheid og Nelson Mandelas liv. Du kan også styre Sixtbilen hen til Coffee Bay, som ligger ca. 60 km fra Mthatha. Her kan du vandre, ride på hest og nyde naturen eller hvorfor ikke lade Sixt billeje i Mthatha føre dig til vandreområdet Hole in the Wall, der lover fantastiske udsigter ud over kysten. Du vil også finde gode shoppemuligheder ved centret Circus Triangle, som du nemt når fra filialen Sixt Biludlejning i Mthatha. Ved byens centrale torv er der desuden et godt udvalg af restauranter og butikker. Det er helt op til dig, hvad der skal ske på ferien eller forretningsrejsen, og Sixt er her for at sikre din komfort, frihed og tryghed under opholdet.

Sixts pålidelige udlejningsbiler klar til din bilrejse

Med Sixt billeje i Mthatha kan du forvente dig konkurrencedygtige priser på et førsteklasses køretøj i Sydafrika. Sixt har som virksomhed forsynet mange tilfredse kunder med kvalitets udlejningsbiler siden firmaets opstart i Tyskland tilbage i 1912. I dag er der placeret Sixtkontorer i mere end 100 lande verden over, og som rejsende i og omkring Mthatha kan du får stor gavn af Sixts høje standard, personlige service og favorable priser på turen rundt i Sydafrika. Udover kvalitetsbiler kan Sixt Biludlejning i Mthatha også tilbyde nyttigt ekstraudstyr, der vil lette din bilrejse. Bestil f.eks. et børnesæde for barnets tryghed, tegn en dækning for ro i sindet eller bestil praktisk GPS navigation, der hjælper med at guide dig hen til dine destinationer. Lej straks en bil hos Sixt i Mthatha!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice