Billeje
Durban King Shaka Lufthavn
Oversæt
Sydafrika // Durban // Durban King Shaka Lufthavn
Ændre personlige oplysninger

Billeje Durban King Shaka Lufthavn: Sixt biludlejning

Kontoroplysninger
Adresse: Car Rental Building 2
  4000 Durban ZA +27-112309999
 
Kontortype: lufthavn
GDS - kode: DUR
Åbningstider
Ma. - Sø.05:30 - 22:00
Helligdag05:30 - 22:00
 
 

Begynd rejsen ved Sixt Biludlejning i Durban Lufthavn (DUR) og udforsk det østlige Sydafrika. En Sixt bil på rejsen betyder, at du hurtigt og smidigt bevæger dig rundt i landets tredjestørste by samt den smukke omegn. Bestil udlejningsbilen pr. telefon eller online, og så byder Sixt teamet dig velkommen i Durban Lufthavn og overrækker bilnøglerne til dit valgte kvalitetskøretøj.

Sydafrikas østkyst venter på dig

Durban ved Sydafrikas østkyst byder på flere spændende seværdigheder og oplevelser for alle aldre. Tag familien med til forlystelsesparken uShaka Marine World og nyd sjove vandrutsjebaner, svøm med hajer og oplev underholdende delfinshows. Med billeje i Durban Lufthavn kan du desuden køre ud til Moses Mabhida stadion, som var vært for 2010 FIFA World Cup, og som har en fantastisk udsigt over byen. Gå heller ikke glip af Durbans Golden Mile, der har mange fantasiske sandstrande, eller besøg Gateway Theatre of Shopping, som er et af de største indkøbscentre på den sydlige halvkugle. Personalet ved Sixt Biludlejning i Durban Lufthavn hjælper dig med eventuelle spørgsmål og giver gerne tips omkring Durban og omegn.

Tag rundt i Durban i en kvalitetsbil fra Sixt

Nyd din rejse i Sydafrika i en komfortabel og stilfuld udlejningsbil fra Sixt biludlejning i Durban Lufthavn. Vi tilbyder populære bilmærker og køretøjer af høj kvalitet, og alle Sixt bilerne kan lejes til konkurrencedygtige priser. Uanset om du skal på forretningsrejse eller ferie i Durban, har vi førsteklasses udlejningsbiler, der matcher behovet. Lej en bil online eller ring til vores kontor. Du kan naturligvis også opgradere bestillingen med tilbehør og tjenester, f.eks. GPS navigation, autostol, registrering af en ekstra chauffør på lejekontrakten, bil med automatgear eller en fuld kaskobeskyttelse. Glæd dig til at opleve skønne Sydafrika, når du vælger Sixt billeje i Durban Lufthavn. Kontakt os meget gerne allerede i dag.

 

Detaljer om den valgte station

Åbningstider

Ma. - Sø.05:30 - 22:00
Helligdag05:30 - 22:00

Kontakt / Hittegods

Sixt kontorer Durban King Shaka Lufthavn DUR Car Rental Building 2 4000 Durban -29.614444, 31.116389 +27-112309999

Sixt kontorer Durban King Shaka Lufthavn DUR

Car Rental Building 2
4000 Durban
 
Tlf. +27-112309999

Biludlejning-services ved denne station

 • Biler & stationcars
 • Sportsvogne & convertibles
 • 4x4

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice