Billeje
Bloemfontein
Oversæt
Sydafrika // Bloemfontein
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Bloemfontein: Sixt biludlejning online booking

Det er ligetil at bestille en førsteklasses udlejningsbil ved Sixt Biludlejning i Bloemfontein, der bringer dig rundt i Sydafrika. Det er blot at klikke dig frem til bestillingsdelen på hjemmesiden eller gribe telefonen og ringe til Sixts imødekommende medarbejderteam. Bloemfontein er placeret centralt i Sydafrika, og det er landets juridiske hovedstad, hvilket indebærer, at det bl.a. huser Sydafrikas højesteret. Storbyen er hjemsted for mange museer og kulturelle seværdigheder, men et besøg i en Sixtbil gør det også fuldt ud muligt at køre til nærliggende Lesotho eller opdage landets fantastiske dyreliv og naturskønne omgivelser. Opnå fuld frihed og ekstra komfort på din rejse i Sydafrika, når du booker billeje i Bloemfontein.

 
 • Bloemfontein Lufthavn
  Bram Fischer Intl. Airport
  9301 Bloemfontein

  Ma. - Fr.07:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 18:30
  Helligdag07:00 - 18:30
  Book ved denne station

 • Bloemfontein Lufthavn

  Sixt Billeje
  Bram Fischer Intl. Airport
  9301 Bloemfontein

  Ma. - Fr.07:00 - 18:30
  Lø.08:00 - 13:00
  Sø.09:00 - 18:30
  Helligdag07:00 - 18:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

Sixt Biludlejning i Bloemfontein

Selvom mange måske nok vælger at lade ferien gå til storbyen Cape Town i den sydlige del af landet eller den populære Krugerpark i det nordlige Sydafrika, vil rejsende også finde mange aktiviteter i Bloemfontein. Du finder f.eks. flere interessante museer i byen, og nogle af de bedste inkluderer krigsmuseet Anglo Boer, der giver et fremragende indblik i landets historie, samt det interessante kunstmuseum Oliewenhuis, der huser mange kunstværker samt hyggelige haver. Det er også ideelt at leje en bil fra Sixt Biludlejning i Bloemfontein, hvis du vil besøge og måske nyde en picnic i den dejlige botaniske have, der er en fredelig plads nord for storbyen, eller tage på roadtrip østpå til Lesotho, hvor du bl.a. kan opleve de magiske 190 meter høje Maletsunyane vandfald samt vandre og campere i nationalparken Sehlabathebe.

Få mest muligt ud af opholdet i Bloemfontein

I stedet for at skulle være afhængig af busser og tog gør du ferien eller forretningsrejsen langt behageligere via Sixt billeje i Bloemfontein. Du sætter dig såmænd bare bag rattet i Sixtbilen, når du har lyst til at igangsætte rejseeventyrerne. Glem alt om faste køreplaner og allerede planlagte programpunkter. Sixt Biludlejning i Bloemfontein har et medarbejderteam, der giver dig en både god og professionel start på opholdet i Sydafrika. Valgmulighederne omfatter bl.a. økonomibiler, stationcars eller 4x4'er, og hvis du ønsker ekstra tjenester, er det naturligvis også en ting, du kan tilvælge. Det er helt op til dig, hvor kort eller lang tid du har brug for Sixtbilen, og uanset rejseperioden nyder du altid godt af de konkurrencedygtige priser hos en af branchens mest erfarne biludlejningsfirmaer. Sixt har rent faktisk udlejet biler siden 1912, og succesen er nået frem til mere end 100 af verdens lande!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice