Billeje i Växjö

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Växjö

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Växjö Hovedbanegård der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Växjö

Sixt Biludlejning i Växjö

Sixt Biludlejning i Växjö

Småland er dejlig, og det er på høje tid, at du oplever det med egne øjne! Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Växjö og kør langs søer, golfbaner og pragtfulde bygningsværker, der bringer dig tilbage til en svunden tid. Der er intet, der slår den svenske idyl, og med egen udlejningsbil til rådighed kan du nå vidt omkring i Sverige. Hvorfor ikke tage på en flerdagestur, der bringer dig rundt til byer som Lund, Malmø og Kristianstad? Billeje i Växjö kan reserveres her og nu hos Sixt, så bilen står klar ved ankomsten.Växjö er den næststørste by i Småland, og eftersom den har egen lufthavn, er det super nemt at flyve direkte til denne svenske ferieperle. Her kan du stå og betragte Kronobergs slotsruin på Helgasjön, inden du kører videre til Växjös kunsthal eller det skønne glasmuseum, hvor du givetvis finder et godt minde om din bilferie i Växjö. Området har foruden idylliske søer også en lang række golfbaner, så hvorfor ikke mikse din sightseeing med lidt træning på golfbanen. Med billeje i Växjöfår du også rig mulighed for at køre videre ud mod andre nærtliggende destinationer. Måske skal du en tur forbi populære destinationer som Lund, Malmø eller Kristianstad, der alle ligger inden for et par timers kørsel. Alle tre byer har en særlig tilknytning til den danske historie. Eller måske kører du blot ud i den smukke svenske natur og tager de oplevelser, der melder sig på vejen. Med biludlejning i Växjö har du alle de rette forudsætninger for at opleve charmen ved Småland!
Find din udlejningsbil hos Sixt

Find din udlejningsbil hos Sixt

Mange foretrækker bilferien, da det giver én muligheden for at stoppe op, hvor man vil. Du er på ingen måde afhængig af køreplaner og kan tage de pauser, der passer ind i programmet. Ét af de vigtigste fundamenter ved en bilferie er imidlertid udlejningsbilen. Hos Sixt gør vi ikke kun billeje i Växjö og omegn til en leg. Vi giver dig også mulighed for at finde en udlejningsbil, hvis høje standard får dig til at føle som et lille barn igen. Hør motoren spinde, når du kaster dig ud i det svenske eventyr! Hos Sixt Biludlejning kan du sætte dig bag rattet i en skøn sportsvogn eller cabriolet, eller måske er du mere til en stationcar eller 4x4, der forcerer enhver udfordring på vejen. Valget er dit, når du bestiller hos Sixt!
Show more
Godt at vide når du lejer i Växjö
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Växjö?
For at leje bil hos SIXT i Växjö skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Växjö.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Växjö?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Växjö. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 214 anmeldelser
Køretøjet
(4,6)
Aflevering af køretøj
(4,6)
Ved SIXT-filialen
(4,5)
FAQs om lejemål i Växjö
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Växjö?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Växjö?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Växjö?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Växjö

Vis mere