Billeje i Västervik

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Västervik

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Västervik der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Västervik

Sixt Biludlejning i Västervik

Sixt Biludlejning i Västervik

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Västervik, en af Sveriges mest attraktive rejsedestinationer. Østkystens Perle er byens kælenavn, og den giver dig mulighed for at slappe af på stranden, udforske de mange små øer ud for kysten samt nyde den charmerende gamle by med dens hyggelige restauranter og cafeer. Med billeje er du klar til at opleve Västervik, og vi hjælper gerne med at skræddersy den løsning, der passer bedst til opholdet. Som en af de førende aktører inden for området, er vi klar til at tilbyde dig en service, der gør billeje i Västervik ekstra attraktiv. Billeje i Västervik er det perfekte valg, hvis du trænger til at komme lidt væk fra storbyens hektiske stemning. Her kan du slappe af på en af de dejlige badestrande eller leje en båd og tage på opdagelse på nogle af de mange små klippeøer, der ligger spredt ud for kysten, og som er perfekt til en picnic! Er du til en mere aktiv ferieform, kan du med fordel bevæge dig i den anden retning, ind i landet, hvor du har mulighed for både at klatre og sejle i kano. Når sulten melder sig efter en lang dag fyldt med spændende aktiviteter, er det bare at tage en tur ind til den charmerende gamle bydel. Her finder du helt sikkert en restaurant eller cafe, hvor du kan prøve nogle af de lokale egnsretter. Læg vejen forbi et af vores Sixtkontorer i byen, og så sørger vi for, at du kan nyde din ferie i Västervik, uden at skulle tænke på billetter og køreplaner, hvis du pludselig får lyst til at prøve noget nyt.
Lej en bil til gode priser

Lej en bil til gode priser

Hos Sixt bestræber vi os altid på at komme vores kunder i møde og gøre alt, hvad vi kan for at bidrage til en optimal ferieform, og her er vores kontorer i Västervik selvfølgelig ingen undtagelse. Du finder os bl.a. lige ved færgelejet, så du kan lægge vejen forbi os, så snart du går i land. Sixt Biludlejning ligger også inde i Västerviks centrum, hvis du hellere vil udforske byen til fods, før du besøger os. Vi er som altid klar med et godt udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser. Uanset om du skal bruge en almindelig personbil, en stationcar med plads til hele familien eller en terrængående 4x4 til at udforske det flotte landskab, så finder du helt sikkert, hvad du søger hos os.
Show more
Godt at vide når du lejer i Västervik
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Västervik?
For at leje bil hos SIXT i Västervik skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Västervik.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Västervik?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Västervik. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
5,0
Baseret på 145 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(5,0)
Service under og efter lejemålet
(5,0)
Ved SIXT-filialen
(5,0)
FAQs om lejemål i Västervik
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Västervik?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Västervik?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Västervik?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Västervik

Vis mere