Billeje
Västervik
Oversæt
Sverige // Västervik
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Västervik: Sixt biludlejning online booking

Sixt Biludlejning byder dig velkommen til Västervik, en af Sveriges mest attraktive rejsedestinationer. Østkystens Perle er byens kælenavn, og den giver dig mulighed for at slappe af på stranden, udforske de mange små øer ud for kysten samt nyde den charmerende gamle by med dens hyggelige restauranter og cafeer. Med billeje er du klar til at opleve Västervik, og vi hjælper gerne med at skræddersy den løsning, der passer bedst til opholdet. Som en af de førende aktører inden for området, er vi klar til at tilbyde dig en service, der gør billeje i Västervik ekstra attraktiv.

 
 • Västervik
  Lunnargatan 14
  593 62 Västervik

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00
  Book ved denne station

 • Västervik færgeterminal
  Färjevägen 10
  593 50 Västervik

  Ma.06:45 - 11:30
  Ti. - To.07:15 - 11:30
  Fr. - Sø.06:45 - 11:30
  Book ved denne station

 • Västervik

  Sixt Billeje
  Lunnargatan 14
  593 62 Västervik

  Ma. - Fr.08:00 - 16:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Västervik færgeterminal

  Sixt Billeje
  Färjevägen 10
  593 50 Västervik

  Ma.06:45 - 11:30
  Ti. - To.07:15 - 11:30
  Fr. - Sø.06:45 - 11:30

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Västervik

Billeje i Västervik er det perfekte valg, hvis du trænger til at komme lidt væk fra storbyens hektiske stemning. Her kan du slappe af på en af de dejlige badestrande eller leje en båd og tage på opdagelse på nogle af de mange små klippeøer, der ligger spredt ud for kysten, og som er perfekt til en picnic! Er du til en mere aktiv ferieform, kan du med fordel bevæge dig i den anden retning, ind i landet, hvor du har mulighed for både at klatre og sejle i kano. Når sulten melder sig efter en lang dag fyldt med spændende aktiviteter, er det bare at tage en tur ind til den charmerende gamle bydel. Her finder du helt sikkert en restaurant eller cafe, hvor du kan prøve nogle af de lokale egnsretter. Læg vejen forbi et af vores Sixtkontorer i byen, og så sørger vi for, at du kan nyde din ferie i Västervik, uden at skulle tænke på billetter og køreplaner, hvis du pludselig får lyst til at prøve noget nyt.

Lej en bil til gode priser

Hos Sixt bestræber vi os altid på at komme vores kunder i møde og gøre alt, hvad vi kan for at bidrage til en optimal ferieform, og her er vores kontorer i Västervik selvfølgelig ingen undtagelse. Du finder os bl.a. lige ved færgelejet, så du kan lægge vejen forbi os, så snart du går i land. Sixt Biludlejning ligger også inde i Västerviks centrum, hvis du hellere vil udforske byen til fods, før du besøger os. Vi er som altid klar med et godt udvalg af kvalitetsbiler til fordelagtige priser. Uanset om du skal bruge en almindelig personbil, en stationcar med plads til hele familien eller en terrængående 4x4 til at udforske det flotte landskab, så finder du helt sikkert, hvad du søger hos os.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice