Billeje i Värnamo

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Vores services ved Värnamo

Sixt Biludlejning i Värnamo

Sixt Biludlejning i Värnamo

Begynd din rejse i smukke Sverige med at lægge vejen forbi vores filial Sixt Biludlejning i Värnamo. Vores afdelinger i Värnamo byder ind med moderne udlejningsbiler, der i gennemsnit ikke er mere end tre måneder gamle, og som alle kommer med det komfortniveau og den høje standard, du kan forvente dig med en udlejningsbil fra Sixtkoncernen. Få friheden til at udforske Värnamo og tag på sjove roadtrips i området. Värnamo er beliggende i Jönköpings län og ved Laganåens udmunding i søen Vidöstern. Billeje i Värnamo giver dig mulighed for at køre direkte til seværdighederne og oplevelserne, og du slipper således for at skulle tilpasse turen efter offentlige transportmidler.Når du lejer en Sixtbil i Värnamo opnår du stor frihed og fleksibilitet på rejsen, både til at kunne nyde attraktioner i byen samt oplevelser i naturen. Den hyggelige, lille by byder bl.a. på interessante museer, såsom det imponerende Kunst og Designmuseum Vandalorum samt det spændende Bruno Mathsson Center, der er en hyldest til en af Sveriges mest velkendte møbeldesignere. Du har såmænd heller ikke langt til vidunderlig natur ved søerne Prostsø og Bolmen, ligesom du kan sætte kurs mod friluftsmuseet og den naturhistoriske park Apladalen, hvor du kan gå en hyggelig tur, og børnene kan klappe dyrene. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Värnamo bliver du herre over din egen rejse. Spændende roadtrips kan f.eks. tage dig på eventyr i den betagende nationalpark Store Mosse eller nordpå til den dejlige storby Jönköping. Med en Sixtbil bliver mulighederne mange på din dejlige rejse.
Få mest muligt ud af opholdet i Värnamo

Få mest muligt ud af opholdet i Värnamo

Sixt giver dig adgang tilet ekstremt stort udvalg af kvalitetsbiler. Du kan få alt fra en moderne og pålidelig stationcar, økonomibil eller 4x4'er til en luksus sportsvogn eller rummelig varevogn i forbindelse med billeje i Värnamo. Bestil via hjemmesiden, app eller pr. telefon, og så er du sikret en førsteklasses udlejningsbil fra din valgte bilkategori, som står og venter på dig ved Sixtkontoret. Takket være de rimelige priser kan alle rejsende sætte sig ind i bilen under rejsen. Vi giver også mulighed for at tilvælge ekstraudstyr og tjenester til bestillingen ved Sixt Biludlejning i Värnamo. GPS navigation fører dig f.eks. i den rigtige retning, en autostol sikrer tryghed for barnet, og med dækning af flere førere kan I nemt splitte chaufførtjansen. Lej allerede i dag en førsteklasses bil til din bilrejse gennem det herlige Sydsverige.
Show more
Godt at vide når du lejer i Värnamo
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Värnamo.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Värnamo?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Värnamo. Gebyr kan forekomme.
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Värnamo?
Du skal have haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år, afhængigt af bilkategorien. Du skal muligvis også have et internationalt kørekort eller en officiel oversættelse af dit kørekort.
Show more
Se alle FAQs
FAQs om lejemål i Värnamo
Kan jeg booke et langtidslejemål i Värnamo?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Värnamo?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Värnamo

Vis mere