Billeje
Värnamo
Oversæt
Sverige // Värnamo
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Värnamo: Sixt biludlejning online booking

Begynd din rejse i smukke Sverige med at lægge vejen forbi vores filial Sixt Biludlejning i Värnamo. Vores afdelinger i Värnamo byder ind med moderne udlejningsbiler, der i gennemsnit ikke er mere end tre måneder gamle, og som alle kommer med det komfortniveau og den høje standard, du kan forvente dig med en udlejningsbil fra Sixtkoncernen. Få friheden til at udforske Värnamo og tag på sjove roadtrips i området. Värnamo er beliggende i Jönköpings län og ved Laganåens udmunding i søen Vidöstern. Billeje i Värnamo giver dig mulighed for at køre direkte til seværdighederne og oplevelserne, og du slipper således for at skulle tilpasse turen efter offentlige transportmidler.

 
 • Vaernamo Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Järnvägsplan 1
  33017 Värnamo

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Värnamo

Når du lejer en Sixtbil i Värnamo opnår du stor frihed og fleksibilitet på rejsen, både til at kunne nyde attraktioner i byen samt oplevelser i naturen. Den hyggelige, lille by byder bl.a. på interessante museer, såsom det imponerende Kunst og Designmuseum Vandalorum samt det spændende Bruno Mathsson Center, der er en hyldest til en af Sveriges mest velkendte møbeldesignere. Du har såmænd heller ikke langt til vidunderlig natur ved søerne Prostsø og Bolmen, ligesom du kan sætte kurs mod friluftsmuseet og den naturhistoriske park Apladalen, hvor du kan gå en hyggelig tur, og børnene kan klappe dyrene. Med en udlejningsbil fra Sixt Biludlejning i Värnamo bliver du herre over din egen rejse. Spændende roadtrips kan f.eks. tage dig på eventyr i den betagende nationalpark Store Mosse eller nordpå til den dejlige storby Jönköping. Med en Sixtbil bliver mulighederne mange på din dejlige rejse.

Få mest muligt ud af opholdet i Värnamo

Sixt giver dig adgang tilet ekstremt stort udvalg af kvalitetsbiler. Du kan få alt fra en moderne og pålidelig stationcar, økonomibil eller 4x4'er til en luksus sportsvogn eller rummelig varevogn i forbindelse med billeje i Värnamo. Bestil via hjemmesiden, app eller pr. telefon, og så er du sikret en førsteklasses udlejningsbil fra din valgte bilkategori, som står og venter på dig ved Sixtkontoret. Takket være de rimelige priser kan alle rejsende sætte sig ind i bilen under rejsen. Vi giver også mulighed for at tilvælge ekstraudstyr og tjenester til bestillingen ved Sixt Biludlejning i Värnamo. GPS navigation fører dig f.eks. i den rigtige retning, en autostol sikrer tryghed for barnet, og med dækning af flere førere kan I nemt splitte chaufførtjansen. Lej allerede i dag en førsteklasses bil til din bilrejse gennem det herlige Sydsverige.

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice