Billeje i Uppsala

 

Udlejning af biler globalt i over 105+ lande

I mere end 109 år

Premium biler

Du føler dig altid som en VIP når du kører i en SIXT-bil

Nye biler

Du kan vælge mellem mange nye biler

Fast Track

Spring over lange køer ved skranken

Mest populære i Uppsala

* Priserne er udregnet den 06.02.2023 for et 4 dages forudbetalt lejemål ved Uppsala/Bilia der starter den 13.02.2023. Vores priser ændrer sig dagligt og dette tilbud kan ikke garanteres.

Vores services ved Uppsala

Sixt Biludlejning i Uppsala

Sixt Biludlejning i Uppsala

Findes der noget bedre end at udforske en spændende by, helt som du ønsker det? Hvor du selv bestemmer, hvad du vil gøre og se, og hvornår? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Uppsala og få en maksimal frihed til at køre på opdagelse i en af Sveriges gamle kulturbyer, uden at skulle tænke på hverken billetter eller køreplaner. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, når du sætter dig bag rattet og tager på eventyr i Uppsala. Uanset om du interesserer dig for historie, kultur, eller om du bare vil slappe af og nyde den hyggelige stemning, står Sixt Biludlejning altid parat til at hjælpe med en transportløsning, så du får mest muligt ud af rejsen.Uppsala er en af Sveriges største byer, og fra gammel tid et af landets kulturelle midtpunkter. Byens historie strækker sig mere end 1000 år tilbage i tiden, og historiens vingesus kan mærkes, så snart du ruller bilen ind i byens gader! Du kan eksempelvis lægge ud med at besøge byens imponerende domkirke, der i øvrigt er en af Skandinaviens største, samt renæssanceslottet Uppsala Slot, hvor du også finder byens kunstmuseum. Efterfølgende er det oplagt med en slentretur rundt i den gamle bydel med de flotte, velbevarede universitetsbygninger og botaniske haver. Har du lyst til at udforske området udenfor byen, er det bare at tage bilen ud til Gamla Uppsala. Her finder du gravhøje og arkæologiske udgravninger, der vidner om byens næsten 2000 år gamle historie. Derudover ligger Uppsala kun 71 km fra Stockholm. Var det noget med en dagstur til hovedstaden? Billeje i Uppsala kan føre dig ad så mange forskellige ruter, og det er kun dig, der kender det endelige facit den endelige destination. Så hvor tager du hen?
Et alsidigt udvalg hos Sixt

Et alsidigt udvalg hos Sixt

Hos Sixt Biludlejning Uppsala er missionen, at det skal være super let at leje en bil til turen, og hos os finder du altid et godt udvalg af nysynede kvalitetsbiler til fornuftige priser. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars med plads til masser af bagage og hele familien på bagsædet, 4x4, varevogne samt sportsvogne og cabrioleter, hvis du vil mærke vinden i håret på en varm sommerdag. Ekstraudstyr som GPS og autostole kan selvfølgelig tilføjes direkte på kontoret, og har du spørgsmål undervejs, er både vores personale og vores service hotline klar til at hjælpe dig vedrørende din billeje i Uppsala. Så spørg os gerne!
Show more
Godt at vide når du lejer i Uppsala
Hvad er minimumsalderen for at leje en bil i Uppsala?
For at leje bil hos SIXT i Uppsala skal du være minimum 19 med et gyldigt kørekort. Nogle bilkategorier har en højere minimumsalder for fører og gebyr for mindreårig chauffør kan forekomme.
Kan jeg ændre på, forlænge eller afbestille min reservation?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du afhenter din bil i Uppsala.
Kan jeg vælge en anden afleveringsfilial i Uppsala?
Det er muligt at leje en bil én vej mellem filialer med afhentning i Uppsala. Gebyr kan forekomme.
Show more
Se alle FAQs
Kundeanmeldelser & feedback
4,3
Baseret på 380 anmeldelser
Aflevering af køretøj
(4,5)
Overdragelse af køretøj
(4,5)
Køretøjet
(4,5)
FAQs om lejemål i Uppsala
Hvad har jeg brug for, for at leje en bil i Uppsala?
Kan jeg booke et langtidslejemål i Uppsala?
Skal jeg købe forsikringsdækning med min lejebil i Uppsala?
Kan jeg tilføje en ekstra chauffør til mit lejemål?

Check out our stations in Uppsala

Vis mere