Billeje
Uppsala
Oversæt
Sverige // Uppsala
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Uppsala: Sixt biludlejning online booking

Findes der noget bedre end at udforske en spændende by, helt som du ønsker det? Hvor du selv bestemmer, hvad du vil gøre og se, og hvornår? Lej en bil hos Sixt Biludlejning i Uppsala og få en maksimal frihed til at køre på opdagelse i en af Sveriges gamle kulturbyer, uden at skulle tænke på hverken billetter eller køreplaner. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, når du sætter dig bag rattet og tager på eventyr i Uppsala. Uanset om du interesserer dig for historie, kultur, eller om du bare vil slappe af og nyde den hyggelige stemning, står Sixt Biludlejning altid parat til at hjælpe med en transportløsning, så du får mest muligt ud af rejsen.

 
 • Uppsala Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Bäverns Gränd 13
  753 19 Uppsala

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.08:00 - 12:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4

 • Uppsala/Bilia

  Sixt Billeje
  Fyrislundsgatan 76
  754 50 Uppsala

  Ma. - Fr.07:00 - 18:00

  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

Sixt Biludlejning i Uppsala

Uppsala er en af Sveriges største byer, og fra gammel tid et af landets kulturelle midtpunkter. Byens historie strækker sig mere end 1000 år tilbage i tiden, og historiens vingesus kan mærkes, så snart du ruller bilen ind i byens gader! Du kan eksempelvis lægge ud med at besøge byens imponerende domkirke, der i øvrigt er en af Skandinaviens største, samt renæssanceslottet Uppsala Slot, hvor du også finder byens kunstmuseum. Efterfølgende er det oplagt med en slentretur rundt i den gamle bydel med de flotte, velbevarede universitetsbygninger og botaniske haver. Har du lyst til at udforske området udenfor byen, er det bare at tage bilen ud til Gamla Uppsala. Her finder du gravhøje og arkæologiske udgravninger, der vidner om byens næsten 2000 år gamle historie. Derudover ligger Uppsala kun 71 km fra Stockholm. Var det noget med en dagstur til hovedstaden? Billeje i Uppsala kan føre dig ad så mange forskellige ruter, og det er kun dig, der kender det endelige facit den endelige destination. Så hvor tager du hen?

Et alsidigt udvalg hos Sixt

Hos Sixt Biludlejning Uppsala er missionen, at det skal være super let at leje en bil til turen, og hos os finder du altid et godt udvalg af nysynede kvalitetsbiler til fornuftige priser. Vi kan tilbyde både almindelige personbiler og stationcars med plads til masser af bagage og hele familien på bagsædet, 4x4, varevogne samt sportsvogne og cabrioleter, hvis du vil mærke vinden i håret på en varm sommerdag. Ekstraudstyr som GPS og autostole kan selvfølgelig tilføjes direkte på kontoret, og har du spørgsmål undervejs, er både vores personale og vores service hotline klar til at hjælpe dig vedrørende din billeje i Uppsala. Så spørg os gerne!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice