Billeje
Umeå
Oversæt
Sverige // Umeå
Ændre personlige oplysninger

Biludlejning i Umeå: Sixt biludlejning online booking

Lej en bil i Umeå og oplev denne pragtfulde destination i det nordvestlige Sverige, hvor den ligger natursmukt ud mod Den Botniske Bugt. Med vandet som den vigtigste samarbejdspartner byder Umeå dig indenfor til et ophold, hvor du både kan sejle i kanoer, fiske efter laks og sole dig på klippeskærene. Men byen er også en livlig studieby med masser af spændende museer og børnevenlige forlystelser, hvor de mindste bl.a. bydes indenfor i den lokale elgepark. Med Sixt Biludlejning i Umeå får du det hele med!

 
 • Umea Lufthavn

  Sixt Billeje
  Ankomsthallen, Arrival hall
  903 36 Umeå

  Ma. - Fr.07:00 - 23:00
  Lø.10:00 - 18:00
  Sø.10:00 - 22:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Umea Hovedbanegård

  Sixt Billeje
  Central Station
  903 28 Umeå

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Umeaa/BMW

  Sixt Billeje
  Illervägen 5
  906 21 Umeå

  Ma. - Fr.07:00 - 17:00
  Lø.10:00 - 14:00

  24 timers afhentning
  24 timers returnering

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, Sportsvogne & convertibles, 4x4, Lastbiler

 • Umeå Havn

  Sixt Billeje
  Blå vägen 4
  913 32 Holmsund

  Ma. - Sø.08:00 - 24:00

  24 timers afhentning

  Tilgængelige kategorier af biler: Biler & stationcars, 4x4

Sixt Biludlejning i Umeå

Umeå hører hjemme i området Västerbotten, og byen kan nås via den lokale lufthavn. Byen ligger midt mellem Skellefteå i nord og Örnsköldsvik i syd, og med billeje i Umeå har du chancen for at inddrage begge byer i dine ferieplaner eller i dit forretningsophold. Med udsigten til Den Botniske Bugt samt Umeåelven kan du dyrke alverdens fritidsaktiviteter på din rundrejse, lige fra laksefiskeri til kanoture langs kysten. Ved Norrbyskär får du et fascinerende indblik i skærgårdsidyllen og kan nyde din picnic på toppen af klipperne efter den historiske byvandring. Du kan også køre videre ind i Umeå centrum og nyde seværdigheder som Bildmuseet, Guitarmuseet og Umeådalens skulpturpark. Eller måske frister det med et besøg i Älgens Hus, der er en elgepark, eller en af de nærtliggende naturreservater såsom Strömbäck Naturreservat. Med billeje i Umeå kommer du på en fascinerende rejse i den svenske kultur, og du har naturligvis alle muligheder for at tage videre ud i Västerbotten og se endnu mere.

Bilferier, den afstressende ferieform

En bilferie er på mange måder en afstressende ferieform, da du kommer helt ned i tempo og selv fastlægger din rute. Du har endvidere friheden til at stoppe op, når du falder over interessante seværdigheder på vejen. I bilen har du alle muligheder for at spotte de seværdigheder, som måske ikke lige er oplistet i guidebøgerne. Det kan være alt fra små glasværker til charmerende kirker. Er du f.eks. interesseret i biludlejning i Umeå, kræver det kun et opkald eller en bestilling over nettet. Du skal blot reservere den ønskede kategori, såsom økonomibil, stationcar, cabriolet, sportsvogn eller 4x4, hos den ønskede station, så sørger vi for, at din bil er klar ved ankomsten. Tjek også gerne de enkelte afdelingers individuelle services samt muligheden for ekstraudstyr. Sixt er en af verdens største og ældste biludlejningsselskaber, og vi udlejer kun førsteklasses biler til særdeles rimelige priser!

 
 

Dine fordele med Sixt

 • Sixt Best-Price Garanti
 • Nye biler - i gennemsnit 3 måneder gamle
 • Gratis afbestilling og reservationsændringer når du betaler ved ankomst
 • Miles & More – Saml bonuspoint
 • Ingen skjulte omkostninger
 • Tysklands største og bedste biludlejnings selskab
 • Ingen kreditkort gebyr
 • Fremragende kundeservice